0
Orang Memberi Komen

CPUV | Jimat-Jimat McDonald's , Digi - Devices Campaign



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Jumaat . 31 Oktober 2014


Hari terakhir untuk bulan Oktober tahun 2014 ini. Esok dah masuk bulan November. Semakin nak sampai ke penghujung tahun Cikgu Faiz semakin sibuk dengan tugasan seharian. Mana nak uruskan hal-hal kelas, mana nak buat assignment, nak uruskan hal rumahtangga. Makin slim la kalau berterusan macam ni. Huhuhu.


Cukup mukadimah tu. Cikgu Faiz cuma nak update nuffnang je. Hihihi. Sila jangan meluat ye. Mari lihat apa CPUV yang Cikgu Faiz dapat kali ini.





Dua hari lepas dapat CPUV ni. Terus dapat 4 ketul. Terbeliak bijik mata bila tengok CPUV yang agak banyak jugak tu. Macam biasa Cikgu Faiz mesti dapat double untuk satu CPUV. Dua ketul dari Jimat-Jimat McDonald's dan dua ketul lagi dari Digi - Devices Campaign. Mesti korang pon dapat kan. Alhamdulillah rezeki walaupun jumlah earning tu tak banyak.


Salah satu tips yang Cikgu Faiz nak kongsikan dengan pembaca semua. Rajin-rajin la buat entri yang berkaitan dengan ilmiah. Sebab apa? Kebanyakan keyword yang masuk dalam blog Cikgu Faiz adalah tentang pendidikan. Kalau adik-adik yang masih belajar tu mungkin boleh buat entri tentang tajuk yang korang belajar hari tu. Boleh juga ambil bahan daripada buku-buku tertentu tapi pastikan ada sumber rujukan di akhir entri anda ye. Macam yang Cikgu Faiz buat di >SINI<


Semoga tips yang tak seberapa tu dapat membantu anda menaikkan trafik blog sekaligus mendapat CPUV. Selamat berkongsi ilmu !!


Jom main boling secara PERCUMA ! --> SINI


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

5
Orang Memberi Komen

CPUV | Win a 3 Days Night Trip, Transitions Optical



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Rabu . 29 Oktober 2014


Baru je selesai mencetak soalan assignment. Huhu. Banyaknya tugasan yang nak dibuat. Terasa nak mengeluh sangat sangat tapi nak buat macam mana... kena jugak hadapi. Moga semuanya dipermudahkan. 


Sebelum tidur ni Cikgu Faiz nak update nuffnang lagi. Hihi. Kebelakangan ni asyik update nuffnang je kan. Jangan bosan ye. Jom lihat apa cpuv terbaru yang Cikgu Faiz dapat.





Ada 4 cpuv terbaru. Satu daripada Win a 3 Days Night Trip. Kempen ni Cikgu Faiz dapat dua kali. Begitu juga dengan cpuv Transitions Optical juga dapat dua kali. Hihi. Cikgu Faiz pon tertanya-tanya juga kenapa dapat dua kali ek. Agaknya nuffnang tengah baik hati la ni.


Yang tak dapat cpuv tu jangan la sedih sedih. Teruskan dengan mengemaskini blog korang setiap hari. InsyaAllah, lama-lama dapat la tu. Sabar ye. Cikgu Faiz dulu pon macam tu juga. Okey la. Nak beradu dulu. Cau cin cau...


Siapa pernah guna produk ni --> TEKAN


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

5
Orang Memberi Komen

Ephyra Tetap Di Hati



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Jumaat . 24 Oktober 2014


Masa demam baru-baru ini Cikgu Faiz langsung tak sentuh ephyra. Bukan apa, mood nak minum tu seakan hilang almaklum la tengah demam kan. Sekarang bila dah kembali sihat Cikgu Faiz mula ber'ephyra' semula. 





Nampaknya dah hampir setahun Cikgu Faiz bersama dengan ephyra ni. Sekali cuba terus jatuh cinta. Kalau nak tahu Cikgu Faiz hanya mencuba pek percubaan untuk 10 hari sahaja tau. Lepas habis berpantangkan Hannani bulan Januari tahun ni baru mula nak mencuba minum. Cikgu Faiz beli dengan blogger Mialiana. Hihi. Sekarang ni Cikgu Faiz pon dah mula menjual ephyra.





Bekalan ephyra semasa berada di kampung. Hihi. Malas nak bawak kotak ephyra tu, Cikgu Faiz masukkan dalam tupperware je. Huhu. Sekarang ni adik Cikgu Faiz pon dah kena minum ephyra sebab dia ada masalah jerawat.





Inilah rupa pek percubaan ephyra tapi takde shaker tau. Pek percubaan ini berharga RM68 bagi semenanjung Malaysia dan RM78 untuk Sabah dan Sarawak. Pek percubaan ni mengandungi 10 sachets ephyra. Kalau nak dapat percuma shaker dan beg ephyra kena la beli yang kotak premium punya. Hihi. Harganya RM197 untuk semenanjung Malaysia dan RM207 untuk Sabah dan Sarawak. Dalam sekotak premium pula ada 30 sachets ephyra. Menarik tak?


Ephyra ni memang sesuai untuk mereka yang ada masalah kulit. Cikgu Faiz suka minum ephyra sebab dapat memberi tenaga dan kurang rasa penat. Ada juga yang tegur dia kata kulit muka Cikgu Faiz macam flawless gitu tapi Cikgu Faiz macam tak percaya pulak. Hihi. Apa pun ephyra ni memang serasi dengan Cikgu Faiz. InsyaAllah Cikgu Faiz takkan berpaling pada yang lain. Cewah.


Kalau ada yang berminat nak tahu lebih lanjut tentang ephyra boleh la whatsapp/telegram Cikgu Faiz di talian 012-9771902. Jangan SMS sebab handphone Cikgu Faiz tengah problem. Mesej memang tak boleh masuk sebab dia asyik kata FULL. Nak kena beli hp baru gamaknya. Huhu. Sekian.


Giler punya selfie ni --> SINI


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...