8
Orang Memberi Komen

Hannani Dah 9 Bulan



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Ahad . 10 Ogos 2014


Bila tengok tarikh hari ini.... menandakan yang baby Hannani dah masuk 9 bulan. Cepatnya masa berlalu. Besar dah anak dara sorang tu. Rasanya minggu ni kena injection. Ni yang risau ni. Hihi. Alhamdulillah Hannani membesar dengan baik. Sekarang ni mulut dah mula membebel, dah pandai meniarap laju-laju tapi dia tak merangkak okey. Hihi. Duduk pon dah stabil tapi masih kena berjaga-jaga jugak sebab kadang-kadang akan tumbang. Huhuhu.




Masa ni baru baik dari demam. Hannani dah ada dua batang gigi. Hihi. 




Hannani memang susah nak diajak bergambar. Suka sangat bergerak lepas tu tak nak pandang kamera. Huhu. Ini pon nasib je dia tengok kamera.




Tengok la tu. Suka sangat pandang tempat lain. Saje la tu nak bonda ambik gambar candid. Huhu.




Hannani tayang perut moncit dia. Haha. Props tak boleh blah. Petai.




Baby girl yang selalu kena buli dengan abang dia. Tak tahu la kenapa abang dia tak nak kawan dengan Hannani. Bila nampak abang dia mesti dia akan meniarap nak pergi dekat abang lepas tu abang dia tak nak kawan. Huhu. Abang Hannani tu kuat sangat cemburu. Yang kelakarnya bila Hannani babap abang boleh pulak abangnya menangis. Hihi. Garang jugak baby girl ni. Sekian.


Kereta idamanku? --> SINI


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

4
Orang Memberi Komen

Giveaway #CikMielaBukaKedai



Assalamulaikum. Giveaway ini dibawakan oleh Cik Miela sempena pembukaan kedai Ladya Shops


Hadiah:
1x Long dress
1 x Long Tee
1 x Toup RM10 
30 x mystery gift untuk 30 peserta pertama
Gambar hadiah: 


Klik sini untuk join


Tak payah nak kelam kabut sangat. Hihi --> TENGOK


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

7
Orang Memberi Komen

Dapat Kad Hari Raya



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Sabtu . 19 Julai 2014


Tiba-tiba pulak sakit perut. Huhu. Baru je nak menaip ada je halangan yang mendatang. Cabaran cabaran. Memang dah beberapa hari langsung tak dapat nak update blog ni. Masa cuti baru la dapat luangkan masa dengan blog. Sabar je la. Banyak benda nak cerita ni tapi Cikgu Faiz nak cerita tentang kad raya yang Cikgu Faiz dapat baru-baru ini.





Satu je pon kad raya yang dapat. Huhu. Itu pon nak kecoh kan. Haha. Kad raya ini daripada blogger Shida Radzuan. Simple sangat kad raya ni. Ada peluang nanti nak jugak buat kad raya sendiri tapi kena upah orang la untuk design kan. Hihi. Kalau tak silap Cikgu Faiz dapat kad raya ni sebab penyertaan giveaway nuffnang yang Shida anjurkan baru-baru ini. Terima kasih Shida sebab masih simpan details akak. Hihi. Tak sempat nak PM Shida tau tau kad raya dah sampai. Heeee.


Akhir kata, terima kasih sekali lagi. Sayang Shida ketat ketau tau. Haha. Sekian.


Dilema la pulak --> BACA LA


Yang merepek,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...