0
Orang Memberi Komen

Hannani Bertudung Di Luar Rumah? Berjaya Bertahan Atau Tidak?



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Sabtu . 29 Mac 2015


Kembali lagi setelah beberapa hari menyepi. Ada je halangan bila nak bukak laptop. Ada banyak gambar terbaru yang nak di update. Baru-baru ni Cikgu Faiz saje je nak test Hannani pakai tudung dekat luar. Kebetulan masa tu tengah hujan renyai-renyai tu yang Cikgu Faiz pakaikan tudung. Sebelum ni pon Hannani dah test pakai tudung dekat rumah. Kali ni nak bawak keluar pulak. Nak tengok berapa lama boleh bertahan. Hihihi.




Taraaa !!!! Lihatlah wajah Hannani yang tembam bila mengenakan tudung sarung. Hihihi. Tudung Hannani ni best sebab sejuk je.




Hannani berwajah serius pulak. Dah tak sabar nak berjalan ni bonda. Huhuhu.




Mula-mula tu yeye je diam bila pakai tudung. Masuk je dalam kereta terus nak bukak dah. Haha. Memang tak boleh nak pakai apa-apa pon dekat atas kepala tu. Sekian.


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

1
Orang Memberi Komen

Hantu Selfie 3



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Ahad . 22 Mac 2015


Bertemu lagi kita. Esok akan mula bekerja seperti biasa. Hannani macam biasa akan ke taska dan abang Hakim ke sekolah. Rutin harian akan kembali seperti biasa. Assignment pon tak siap lagi ni. Harap-harap ada la sedikit masa untuk menyiapkannya sikit demi sikit. Sekarang ni pon Cikgu Faiz dah mula buat sikit-sikit. Takut terlepas waktu due date. Semester ni memang kena fokus, fokus dan fokus.


Tanpa melengahkan masa, Cikgu Faiz nak sambung entri selfie semalam. Episod ke-2 pulak. Hihihi. Otak dah sarat dengan pelbagai info tentang sains dan teknologi jadi blur pulak nak cerita pasal apa dekat blog ni. Jom layan gambar-gambar di bawah.






Kali ni rambut Hannani dengan abang macam serabut sikit. Hihihi. Macam yang Cikgu Faiz pernah bagitau dulu, Hannani ni tak berapa suka kena dandan ni. Kalau sikat rambut tu susah nak tahan lama, mesti dia akan serabutkan balik. Hihihi. Sekian.


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

0
Orang Memberi Komen

Hantu Selfie 2



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Sabtu . 21 Mac 2015


Bersua lagi. Hihi. Baru lepas menaip assignment. Tak siap lagi tapi sibuk nak update blog pulak. Huhu. Assignment ni nak 15 muka surat tapi Cikgu Faiz baru dapat 5 muka surat. Lagi 10 entah apa yang nak digoreng. Huhuhu. Sabar sabar. Moga dipermudahkan segala urusan Cikgu Faiz ni. Amin..


Alang-alang nak update blog ni apa kata Cikgu Faiz belanja satu lagi entri bergambar selfie. Tanpa membuang masa korang layan je. Semoga terhibur.








Dah tengok? Hihi. Abaikan rumah yang bersepah tu ye. Dah tak larat nak mengemas nanti ada je yang jadi tukang sepah. Huhuhu. Hannani dah pandai senyum di depan lensa kamera. Abang dia macam biasa la asyik gaya ultraman je. Sekian.


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...