1
Orang Memberi Komen

Ephyra Tetap Di Hati



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Jumaat . 24 Oktober 2014


Masa demam baru-baru ini Cikgu Faiz langsung tak sentuh ephyra. Bukan apa, mood nak minum tu seakan hilang almaklum la tengah demam kan. Sekarang bila dah kembali sihat Cikgu Faiz mula ber'ephyra' semula. 





Nampaknya dah hampir setahun Cikgu Faiz bersama dengan ephyra ni. Sekali cuba terus jatuh cinta. Kalau nak tahu Cikgu Faiz hanya mencuba pek percubaan untuk 10 hari sahaja tau. Lepas habis berpantangkan Hannani bulan Januari tahun ni baru mula nak mencuba minum. Cikgu Faiz beli dengan blogger Mialiana. Hihi. Sekarang ni Cikgu Faiz pon dah mula menjual ephyra.





Bekalan ephyra semasa berada di kampung. Hihi. Malas nak bawak kotak ephyra tu, Cikgu Faiz masukkan dalam tupperware je. Huhu. Sekarang ni adik Cikgu Faiz pon dah kena minum ephyra sebab dia ada masalah jerawat.





Inilah rupa pek percubaan ephyra tapi takde shaker tau. Pek percubaan ini berharga RM68 bagi semenanjung Malaysia dan RM78 untuk Sabah dan Sarawak. Pek percubaan ni mengandungi 10 sachets ephyra. Kalau nak dapat percuma shaker dan beg ephyra kena la beli yang kotak premium punya. Hihi. Harganya RM197 untuk semenanjung Malaysia dan RM207 untuk Sabah dan Sarawak. Dalam sekotak premium pula ada 30 sachets ephyra. Menarik tak?


Ephyra ni memang sesuai untuk mereka yang ada masalah kulit. Cikgu Faiz suka minum ephyra sebab dapat memberi tenaga dan kurang rasa penat. Ada juga yang tegur dia kata kulit muka Cikgu Faiz macam flawless gitu tapi Cikgu Faiz macam tak percaya pulak. Hihi. Apa pun ephyra ni memang serasi dengan Cikgu Faiz. InsyaAllah Cikgu Faiz takkan berpaling pada yang lain. Cewah.


Kalau ada yang berminat nak tahu lebih lanjut tentang ephyra boleh la whatsapp/telegram Cikgu Faiz di talian 012-9771902. Jangan SMS sebab handphone Cikgu Faiz tengah problem. Mesej memang tak boleh masuk sebab dia asyik kata FULL. Nak kena beli hp baru gamaknya. Huhu. Sekian.


Giler punya selfie ni --> SINI


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

4
Orang Memberi Komen

Pelekat Kereta Tudung Bawal Aidijuma



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Khamis . 23 Oktober 2014


Sejak mula berkecimpung dengan tudung Aidijuma ni pantang balik Senawang mesti nak pergi Mydin. Hihi. Kadang-kadang tu stok untuk design yang terbaru dah habis tapi Cikgu Faiz mesti nak beli sehelai walaupun design lama. Hihi. Rugi kalau dah pergi tapi tak beli walaupun sehelai. Menambahkan koleksi tudung Aidijuma Cikgu Faiz. Hihi.





Sticker kereta Aidijuma tu biras Cikgu Faiz yang bagi. Hihi. Nampak sangat fanatik giler kan tapi belum berkesempatan nak tampal dekat kereta. Hihi. Walaupun sekarang ni Cikgu Faiz dah mula memakai tudung Aidijuma, tudung-tudung bawal yang lama tu pon masih dipakai lagi. Mana-mana baju yang takde padanan yang sesuai dengan tudung Aidijuma tu Cikgu Faiz pakai bawal biasa je. Hihi. Orang kata bil dah ada yang baru, yang lama jangan dilupa pula. Hihi.


Okey la. Tak nak merepek lagi. Selamat pagi semua. Sekian.


Apa yang sedap sangat ni? --> SINI


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

2
Orang Memberi Komen

CPUV | 7 On Going



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Selasa . 21 Oktober 2014


Lama Cikgu Faiz menyepikan diri. Hampir seminggu Cikgu Faiz demam dan hampir disyaki terkena demam denggi. Alhamdulillah sekarang dah kembali sihat. Hampir seminggu juga Cikgu Faiz tak makan. Huhu. Takde selera langsung nak makan. Blog ini pon dah mula terabai. Kepala masih ada sedikit pening pening lalat.


Bila dah lama blog tak ber update mula la rasa blur nak update apa. Untuk permulaan ini Cikgu Faiz nak update pasal nuffnang dulu la. Ambik mood pelan pelan. Hihi.





Alhamdulillah cpuv asyik masyuk aje masa Cikgu Faiz demam hari tu. Rezeki rezeki. Rasanya mesti ramai yang dapat jugak kan. Syukur. Terima kasih nuffnang dan semua penaja iklan. Sekian.


Nak nak !! SINI


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...