0
Orang Memberi Komen

Jalan-Jalan


Hai tawan2... seronoknye ptg td dpt gi jalan2 kat Seri Kembangan. Tadi pegi Jusco dan Giant je. Letih giler la. dah la pakai kasut tinggi td. huhu. Faqih pon sampai tertidur kt giant td sbb mengantuk sgt agaknye. hihi. Thanks to Ayahanda Bikers coz bwk kitaorg jln2 td. esok nk gi mane plak ye????

td dpt gak la aku beli beberapa barang skit. dah ada org tu nk blanja kan.... trima je la... kat giant td aku beli buku Faqih. masa nk balik tu singgah jap beli makanan pastu ada plak brg yg tertinggal kt kedai tu... eiii... frust btl la. dah la benda tu aku nk guna Isnin ni.. takde rezeki la nmpknya... nak cari yg lain ke??? hmmm... mcm mana la aku bleh tlupa. teruk tul la.

Yang paling best aku dpt beli cerita korea. ngeh2... tajuknya ONLY YOU. sinopsis mcm best je. pelakon pon leh tahan gak. tgh dok pilih2 cite si faqih lak meragam. tergopoh-gapah aku byr vcd tu.
Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

0
Orang Memberi Komen

hai semua...

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dah lama rasanya tak update blog ni. Terasa rindu lak. Banyak benda nak citer kat korg sume. hihi. tp nanti dulu la. bila free nanti update lg. cuma nak bgtau yg rumah sy skrg ni byk btl nyamuk. abis kaki kena gigit nyamuk. gatal giler nyamuk2 tu. asik nak isap darah je keje. ok la. nak smbg menggaru kesan gigitan nyamuk. jumpa lagi........
Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...