3
Orang Memberi Komen

segmen : WRFW ! (walk,review,follow,win)



Assalamualaikum.


Hari ni nak join segmen kat bawah ni. Nak tahu dengan lebih lanjut? Baca kat sini.





Syarat-syarat penyertaan

1. Buat entry dengan menggunakan tajuk seperti di atas.

2. Letakkan banner di atas.

3. Letakkan link entry di sini.

4. Follow blog penganjur segmen ini (Adib)

5. Tag 2 orang rakan dan pastikan mereka tahu.


Tarikh tutup = 1 Mac 2012



Mangsa tag ---> Ila dan Puteri Kasih

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

2
Orang Memberi Komen

Jalan-Jalan Ke Zoo Negara | Part 3 (Last)



Assalamualaikum.


Hai awak-awak semua. Bila masuk hari Isnin je blog ni akan sunyi sepi daripada sebarang entry. Kalau ada masa barulah update. Hari Jumaat pulak mulalah cerita-cerita terbaru muncul. Syok betul bila tengok ayah dan anak yang sedang nyenyak tidur. Rasa macam nak join jugak tapi malas la pulak.


Berbalik kepada tajuk. Rasanya ini entry terakhir trip Cikgu Faiz dan keluarga pergi ke Zoo Negara. Hehe. Harap korang enjoy.


Sebelum tu bagi mereka-mereka yang nak tengok gambar-gambar yang lain boleh tengok KAT SINI dan SINI.




Bukan main lagi Faqih dengan abah.





Faqih yang hensem.





Sedang menonton pertunjukan haiwan.





Muka teruja.





Muka bosan.





An elephant.





Pak Belang dan pasangan.





Comel tak?





Unik.





Pak Itam dan pasangan.

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

4
Orang Memberi Komen

Tolong Hentikan !!!



Assalamualaikum.


Selamat petang bloggers. Tengah ada mood nak blogwalking tadi ada pulak hamba Allah ni yang letak link churp churp kat shoutbox Cikgu Faiz. Eeeiii... dah lama Cikgu Faiz diamkan perkara ni tapi hari ni dah tak boleh nak sabar lagi. Cuba tengok kat bawah ni di ruangan kotak hijau tu.



Saje je nak tayang nama biar dia rasa betapa Cikgu Faiz tidak suka dengan perbuatannya.



Semalam ada bloggers yang letak link blog dia dua tiga kali dengan menggunakan nama yang berlainan. Hari ni letak link churp churp pulak. Cikgu Faiz tak tahulah sama ada mereka ni orang yang sama atau tidak.


PERHATIAN !!!


Dilarang meletakkan link churp churp atau mana-mana link iklan di blog ini. Full stop !

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

6
Orang Memberi Komen

Freebies | Background Blue



Assalamualaikum.


Kali ni nak bagi freebies background biru pulak. Berminat? Ambik je.



http://i337.photobucket.com/albums/n378/ChelseaRich/Paper_Love_Shack_Blue_shabbymissjen.jpg





http://i261.photobucket.com/albums/ii77/fennyjen/sf_teens_bg_02.jpg





http://i1128.photobucket.com/albums/m496/KimberlyCrawford/zpearn-thatsmyboy-blog-background-image-3.jpg





http://i819.photobucket.com/albums/zz118/alittlegraceandmercy/Blue%20Basin%20Designs/Simple%20Green%20Blog/SimpleGreenBackground.png





http://i796.photobucket.com/albums/yy248/alysinwonderland/Blog%20backgrounds/blue-tile-background-1.jpg





http://i200.photobucket.com/albums/aa303/shmeethebee/Blog%20Stuff/Blogstuff2.jpg





http://i45.photobucket.com/albums/f72/greetingsbydebra/zpearn-yourock-blog-background-3.jpg





http://i78.photobucket.com/albums/j100/alljorram/blog/CrystalWilkerson_2ps_365MarchKit-2.jpg





http://i43.photobucket.com/albums/e387/jennibu1/Blog%20Stuff/zpearn-winterwishes-blog-background.jpg





http://i43.photobucket.com/albums/e387/jennibu1/Blog%20Stuff/Blog_Background_shabbymissjenndesig.jpg





http://i265.photobucket.com/albums/ii221/pkbigler/blog/spinniing.gif





http://i282.photobucket.com/albums/kk274/camiwaldon/blog_blue.jpg


Sharing Is Caring.

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

6
Orang Memberi Komen

Freebies | Background Pink



Assalamualaikum.


Ini ada sedikit penghargaan kepada mereka yang tak jemu-jemu bertandang ke blog ni. Background pink yang cute untuk anda. Harap sudi terima.


http://i666.photobucket.com/albums/vv25/camcam_04/cute%20backgrounds/ANEMONE20EQUESTRIAN20220background.jpg





http://i666.photobucket.com/albums/vv25/camcam_04/cute%20backgrounds/pink-backgrounds-126.jpg







http://i666.photobucket.com/albums/vv25/camcam_04/cute%20backgrounds/untitled7.jpg







http://i274.photobucket.com/albums/jj242/joy_hellokitty/backgrounds/pink.jpg







http://i47.photobucket.com/albums/f168/tanya_smac/ds_pinkplaid1d.jpg







http://i294.photobucket.com/albums/mm114/tweety2008_10/pinkblackandwhitebackground.jpg







http://i1214.photobucket.com/albums/cc483/shafiahfatnin/images1.jpg







http://i274.photobucket.com/albums/jj242/joy_hellokitty/backgrounds/background.png

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

2
Orang Memberi Komen

Jalan-Jalan Ke Zoo Negara | Part 2



Assalamualaikum.


Hai... entry kedua untuk hari ini. Sambungan daripada entry ini. Tengoklah bermacam-macam memek muka Faqih. Huhu.



dah ada bonda pon masih takut-takut lagi.





Faqih susah nak pandang kemera.





Yang ni pon tak nak pandang kamera.





Adik ipar Cikgu Faiz pon tidak melepaskan peluang untuk berposing.





Bila la nak pandang kamera ni?





Ish ish ish.... Puas abah panggil nama Faqih tetap tak nak pandang jugak.





Faqih memang suka buat muka macam tu.





Yang ni okay sikit sebab tengok kamera tapi gambar pulak macam tak okay. Huhuhu.





Nak hisap jari ke apa tu Faqih?





Yang ni okay sebab pandang kamera tapi muka masam pulak. Adoi...




p/s: masih ada gambar yang belum dimuat naik. Nantikan sambungannya ye..... Harap bersabar :)

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

3
Orang Memberi Komen

My Biggest Dream



Assalamualaikum.


Hai... selamat pagi. Kali ni nak join satu contest yang telah ditag oleh adik Meera.



Klik Sini jika anda turut berminat untuk menyertai.



Impian Cikgu Faiz :

Mahu mendapatkan segulung ijazah dalam masa empat tahun.



Tag :






Tarikh tutup : 15 Mac 2012

Perempuan sahaja yang layak menyertai.

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...