1
Orang Memberi Komen

Blaus Dari Potton Kids



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Jumaat . 02 Jun 2017


Ya ampunn !! Semenjak cuti sekolah Sabtu lepas, Cikgu Faiz tak habis-habis cuci mata dekat facebook. Adui... nak dekat raya ni banyak pulak iklan-iklan yang menarik hati. Rambang mata dibuatnya tau. Dalam banyak-banyak tu, Cikgu Faiz try la beli sehelai blaus warna ungu ni untuk Hannani. Kebetulan haritu beli seluar jeans tapi takde blaus yang menarik hati, lepas tu boleh pulak terjumpa yang dekat facebook ni terus berkenan. Apa lagi terus taip 'PM' dekat ruangan komen. Hihi. 




Yeay.... Blaus yang comel ni Cikgu Faiz beli dari Potton Kids. Selain warna ungu, ada juga warna lain seperti merah jambu. Blaus ni available untuk kanak-kanak yang berusia 2 tahun sehingga remaja berusia 15 tahun. Harga untuk saiz 5 tahun ni RM40 tak masuk postage. Kalau saiz 9-15 tahun harga lain pulak ye. Kalau korang pon berkenan dengan blaus yang comel ni boleh je order dekat page Potton Kids. Sambil tu boleh juga cuci mata dengan produk lain yang turut dijual. Jom serbu !!!




Sekian.


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
1 Comments

1 orang comel dah komen:

mamapp said...

Alolo comelnye baju ni. Mesti comel bila si kecik pakai nanti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...