0
Orang Memberi Komen

Jatuh Cinta Dengan Ephyra Lips Cream To Matte



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Ahad . 04 Jun 2017


Hai semua. Salam ramadhan hari yang ke-9. Dah shopping raya ke tu? Ha... kalau belum, apa kata korang cuci mata dengan lipstick cream to matte keluaran dari Ephyra ni. Ada 5 warna kesemuanya dan cantik-cantik tau. Tak percaya? Meh la tengok dulu.




Apa yang menarik tentang Ephyra Lips Cream To Matte?


Affordable Lip Matte
Harga RM30 je uolls dan kualiti confirm tip top. Mana nak dapat harga murah macam ni.

Smooth & Velvety Finish
Sekali sapuan je dah cantik. Pakai sikit warna dah naik.

Wudhu' Friendly
Senang nak tanggal tanpa perlu menggosok kuat-kuat sampai luka atau pedih bibir.

5 Stunning Colour For All Skin Tones
Warna memang in dan trendy. Sesuai untuk kulit orang Asia (sawo matang katanya). Hitam manis pon sesuai sangat.

Long Lasting & Light Weight
Rasa dan tekstur ringan macam tak pakai lipstick. Juga tidak melekit, tak berminyak & plumping your lips.

With Vitamin E & Jojoba Oil
Berfungsi ibarat lip care yang membantu untuk melembapkan dan merawat bibir yang kering atau bibir gelap.



Ini stok Ephyra Lips yang baru sampai pagi tadi. 



Ini swafoto Cikgu Faiz dengan Ephyra Lips warna whisper nude. Whisper nude ni warna dia natural je.



Yang ni pula warna pink peony. Siapa yang sukakan warna merah jambu tu memang sesuai sangat la tu. Pink gitu.



Yang ni pula warna scarlett plum. Fuhh... memang menonjol sangat warna ni. Sesuai untuk mereka yang berani. Lagi dua warna iaitu amber rose dan red kiss, Cikgu Faiz tak sempat nak selfie lagi. Amber rose dan red kiss pon kebabom sangat warnanya tau. Memang tak rugi pon kalau korang ada koleksi Ephyra Lips ni.



Amacam? Tergoda tak dengan lipstick Ephyra tu? Hihihi. Kalau korang berminat nak cuba boleh je nak order dengan Cikgu Faiz. Harga 1 cuma RM30 tapi tak masuk pos lagi ye. Nak dapat percuma postage? Boleh... tapi dengan syarat kena beli 3 lipstick. Ajak la kawan-kawan, kakak, mak atau sedara mara beli sama-sama kalau nak jimat duit pos. Hihi. Nak cod pon boleh juga tapi hanya untuk warga Puchong je la. Kalau masa cuti sekolah Cikgu Faiz biasanya ada di Bentong Pahang atau di Senawang, Negeri Sembilan. Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan korang boleh terus WHATSAPP 0129771902 (Cikgu Faiz). Sekian.


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
0 Comments

0 orang comel dah komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...