60
Orang Memberi Komen

Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Rabu . 08 Januari 2014

>>Handphone Giveaway<<



Klik banner ^ ^



Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
60 Comments

60 orang comel dah komen:

ikhwan yusuff said...

saya pun join jgk CF....btw slmt bersegmen.:D

Khir Khalid said...

Salam singgah bw dari segmen yg sama.. saya follow sini ye.. salam ukhwah.. :)

http://www.khirkhalid.com/2014/01/ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

Azhafizah Md Nor said...

Selamat bersegmen kak

Abak's Role said...

Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
Abak Follow sini ^_^

Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
senarai peserta :

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

hajar said...

salam ukhwah & slmt bersegmen... :)

ann-zack smile said...

Selamat bersegmen Faiz.. nanti mummy nak join juger.. wee

Budu Bilis said...

Assalamualaikum. Saya singgah dari segmen yang sama. Salam kenal. Done follow you

Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah

Cik Puan said...

Salam ukhwa...done follow awak..datang dari segmen abak
http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

puteri kasih said...

selamat bersegmen :)

Faez Zainal said...

Salam ukhuwah dari saya Faez Zainal.Terima Kasih kerana mengikuti saya dan saya telah mengikuti anda.Salam perkenalan. http://faezzainal93.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

cik yaya said...

singgah follow balik..
selamat malam ^_^

Nina Maslizza said...

1272 Done follow here dari segmen y sama

Asmar Arafad said...

Datang sini berbalas kunjungan, dah follow salam kenal..

Dzureen Darwis said...

Hai saya singgah dari segmen yang sama dan follow sini. http://dzureendarwis.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Dzureen Darwis said...

Hai saya singgah dari segmen yang sama dan follow sini. http://dzureendarwis.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Denaa Kiddo said...

Singgah dari segmen sama :)
Follow sini :)
http://didi-the-kaito.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Firdaus Redscarz said...

done follow sini

http://redscarz.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

wawaabdhadi said...

salam ukhwah. Datang dari segmen yang sama :)

wawaabdhadi said...

dah follow sini ^^

@ainimdarif said...

salam perkenalan :) dari segmen yg sama. done follow sini..

http://just-myyself.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Engku Muzahadin said...

Gemawan senja menyapa sepi,
Berkolek sampan kemudi ke hulu;
Berkayuh laju hamba ke mari,
Ke teratak ini singgah dahulu.

s.a.l.a.m.k.e.n.a.l.b.e.r.t.a.l.i.k.a.n.u.k.h.w.a.h

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Ezelovesse7en said...

Datang membalas kunjungan. Good luck :)

Atif Farhah said...

Assalam perkenalan ..
BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam ukhwah ye ..
jumm balas2 terjah ..
Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

careno said...

Datang dr segmen yg sama... salam ukhwah...

ummiaisys said...

salam..singgah dari segmen yang sama..jemput follow blog saya juga..:)
http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Iola said...

hi dari segmen yang sama ^_^ ssalam perkenalan follow sini jugak

AyuInsYiraH said...

ayu singgah dari segmen yg sama.. ada masa nnati singgah la ke blog ayu ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Ilya said...

Dari segmen sama :) Done follow you :)

mayrahazim said...

Assalamualaikum.. singgah dari segmen sama... mayra follow sini yer.. jemput jalan2 ke blog mayra.. ^^, http://mayrahazim.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Jie Susanos said...

Salam.. Jie dtg dari segmen sama..
http://www.jiesusanos.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

arina abdul rahman said...

gud luck cikgu :)

Miss Aida said...

Salam, miss dari segmen yang sama ^^

Isi tabung.
Salam ukhwah :)


http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-jadi-rakan-blogger-miss.html Jom join :3

N.A.T said...

Dari Segment Yang sama ^^

http://ayshanur.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

ainloly said...

hai :) singgah sini dari segmen yang sama. done follow. PLEASE followback yaa :D ain blogger baruu !! mengharapkan followers dan readers. please yaa.. followback :D.. thankyou !! mucho :*

From : http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Mie Jf said...

datang dari segment yang sama follow me back... salam kenal semua http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Wafi Remli said...

Membalas kunjungan Cikgu hari tu...:) Salam kenal!

Liniey Nor said...

singgah dr segmen yg sama :)

no more u in my life said...

singgah sini...btw thanz tw datang singgah blog hana...hana dr segmen sama...sorry lambat membalas kunjungan...salam perkenalan...hana dah lama follow sini...hihihi

Syuhada Baharudin said...

salam ukhuwah..
datang blogwalking dari segmen yang sama..
follow done.
all the best.

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Awan Samudera said...

morning! singgah sari segmen sama. Done follow sini.. #1341

http://awansamudera.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

ibuhebat said...

Salam kenal dr segmen yg sama. Jemput ke blog saya http://hebatkan.blogspot.com :)

Lea Azleeya said...

Salam Ukhuwah..
Singgah sini dari segmen yang sama..
Follow Done..All the best yaa... :)

http://sotskirt.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

mirza syazwina said...

hai ^_^
singgah sini dan follow.
jemput ke blog okay :)

http://dorayakino.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

~aku-mass-naim~ said...

salam perkenalan...... saya dari segmen yang sama.......

http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

jom singgah dan follow blog saya.... tq....
btw saya dah follow blog awak dah...

Nanie said...

Singgah dari segmen yang sama... All the best!
http://naniedean.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Ade Arif said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhuwah
Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Tashira Sha said...

dari segmen yg sama :) balas kunjungan anda.
http://ohthrillers.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html
http://ohmysecondblog.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Wan Maruzen Wan Husain said...

Salam singgah dari segmen yang sama...#1362

http://wanmaruzen.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

amira solehudin said...

Datang dari segmen yang sama ..
Mira dah follow awak jugak :)
Jemput datang ke blog Mira

http://gadizspectacles.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

pjie said...

Dari segmen yang sama, datang blogwalking dan followed.
http://pjiekun.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html
Salam perkenalan…

Khairul Bariah said...

salam, hai. saya datang dan follow. feel free to hit me back yeah.

cik sweety said...

datang dari segmen yang sama ^^ done follow you dear ^^

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

salam ukhwah ye ^^

munirah rahman said...

All the best :)
Dari segmen yg sama

SYASYA SWEET said...

#1376
assalamualaikum..
salam ukhuwah fillah...
syasya datang dari segmen yang sama...
done follow awak... ^_^

http://sya-syasweet.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Pha Is said...

salam ukhwah... datang singgah sini dari segmen yg sama.

Fiza Rahman said...

Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Syahidah Fadilah said...

slmt bersegmen ;)

nor hadeema said...

Assalamualaikum..dari segmen sama  done follow
http://bicaramamawafiy.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwwah.html

Mutiara Subuh said...

assalamualaikum, saya dari segmen yang sama..:) salam ukhwah dari saya...

all the best !!!

Jom blogwalking :)

http://mutiarasubuh1.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Mutiara Subuh said...

assalamualaikum, saya dari segmen yang sama..:) salam ukhwah dari saya...

all the best !!!

Jom blogwalking :)

http://mutiarasubuh1.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...