10
Orang Memberi Komen

Hannani Dapat Hadiah



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Jumaat . 03 Januari 2014

>>Handphone Giveaway<<
Alhamdulillah... hari ni dah 55 hari. Lagi lima hari lagi Hannani akan masuk dua bulan. Menjerit lagi la dia kena cucuk nanti. Huhuhu. Minggu lepas uncle Hannani ada balik jenguk dia sempena majlis cukur jambul dan akikah. Uncle balik siap bawak buah tangan untuk Hannani. Bonda pulak yang lebih teruja ^ ^
Ha... itulah dia hadiah untuk Hannani. Bentuk macam puting. Ada kegunaannya tau. Ini puting untuk baby makan buah. Masukkan buah yang nak diberi kepada baby seperti buah anggur kemudian bagi je baby gigit gigit puting tu lepas tu kuar la air buah tu. Kan senang. Hehe. Sebenarnya Cikgu Faiz pon baru tahu pasal puting ni. Memang berguna sangat sangat la lepas ni. Kena tunggu Hannani besar sikit baru boleh bagi :) Sekian.


p/s : Terima kasih uncle


<KLIK>


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
10 Comments

10 orang comel dah komen:

Anis Zahidi said...

wahh menarik nya :D

Nurzakiah Hanum said...

menarik sgt nie :)

Wan Ahmad Izudean said...

convenient

intanfirdaus247 said...

salam faiz..wah menariknya..x sangka ada puting camni kan

QA's ~ mamapapa said...

haaaa...senangkn..nti boleh guna utk baby baru :))

QA's ~ mamapapa said...

haaaa...senangkn..nti boleh guna utk baby baru :))

puteri kasih said...

wah memang memudahkan. Sebelum ni tak tau plak ada jenis macam ni :)

Mimi Azirah said...

Wah dapat sekali dua..bgus2

jaakechik said...

jaa pun ada gak tgk ada org jual di fb pasal puting buah ni... nanti kalo jaa ada baby kecik lagi boleh arr beli jugak.. mcm best je tgk!

Sally Yatiey said...

Senanglah macam ni kan CF ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...