10
Orang Memberi Komen

T-Shirt Couple Warna Merah Jambu



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Selasa . 07 Januari 2014

>>Handphone Giveaway<<


Beberapa hari lepas Cikgu Faiz dapat parcel. Memang barang ni sangat sangat dinantikan. Hehe. Kebelakangan ni jugak Cikgu Faiz suka shopping secara online. Almaklum la orang dalam pantang kan. Tak boleh nak keluar shopping sesuka hati. Jadinya saje jalan-jalan cuci mata dekat internet tu. Hehe. Terasa berkenan terus order. 





Weee... seronok sangat barang yang ditempah telah sampai dalam keadaan yang selamat. Tak sabar nak tengok barang tu.... Hehehe. Buka dengan penuh berhati-hati supaya plastik tak koyak. 





Yeay... cantik jugak t-shirt couple ni. Pink kaler tu. My favourite. Ngeh ngeh. Encik Suami redha je dengan apa yang Cikgu Faiz buat ni. Hehe. Tak sabar nak pakai baju ni. Ihiks. Eh eh, kaki sape pulak yang termasuk dalam gambar tu? Tangan Hannani pon terselit jugak. Hehehe.





Aduhai... sweetnya baju ni. Hehehe. Untuk Cikgu Faiz saiz S, manakala saiz XL untuk Encik Suami. Untuk set baju couple yang Cikgu Faiz beli ni harganya RM50 sahaja tau termasuk dengan harga postage (semenanjung Malaysia sahaja). Untuk Sabah dan Sarawak kena tambah RM5 untuk postage. Kalau korang berminat jugak nak ada t-shirt couple ni jangan segan silu untuk ke page facebook COUPLE T-SHIRT MALAYSIA. Terdapat pelbagai design yang pastinya akan membuat korang rambang mata okey. Sekian.




Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
10 Comments

10 orang comel dah komen:

NinaAz said...

Cantiknyaaa. Hehee

Noor Mala Shahar said...

shopping secara online memang seronok dan mudah...

Hafiza AizZawa said...

suwitnye..ader capel t-shirt..

puteri kasih said...

pink...kaler favourite puteri juga. Cantik :)

sYiRa LoKMaN said...

bestnyeee pink !

ezyra daniel said...

simple je design tshirt tu..hehe..
lepas nie boleh la akk selalu beli

izan mama mia said...

cantiknya..pink mmg cantik..hahah..
owh masih dlm pantang rupanya..

fuza said...

wow..cantik dah penuh makna tshirt tu

Abe Kie said...

salam. comel tul baju tu. kena beli la satu. btw, cikgu zuki baru follow blog ni.

Mimi Azirah said...

Memg cantik bju nih...Kalo pink kompom laki sy xnk pakai..nti nk tgk jugak la...nk cri jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...