4
Orang Memberi Komen

Follower Misteri



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Sabtu . 18 Januari 2014

>>Handphone Giveaway<<




Seronok bila ada orang yang follow blog kita. Tapi bila kita nak follow semula takde link pulak dan kalau ada pon terlalu banyak sangat link yang diberi. Tak tahu mana satu link yang digunakan. Rasanya tak semua blogger yang akan klik satu persatu link tersebut termasuklah Cikgu Faiz. Ini akan membantutkan proses untuk mem'follow' semula blogger tersebut. Check dekat cbox pulak pon tiada yang mention dah follow. Hmm... kan dah rugi tu. Orang beria-ia nak follow balik tapi takde mention pon. Nasihat Cikgu Faiz kepada sesiapa yang dah follow blog ni tolong la mention dekat cbox Cikgu Faiz ni. Ala.. kat tepi belah kanan ni je. Bukan susah pon kan. Bagi Cikgu Faiz amatlah penting untuk follow semula sebagai tanda terima kasih kerana sudi jugak nak follow blog Cikgu Faiz ni kan. Tak tahulah pulak korang macam mana.


P/s : Alhamdulillah follower semakin bertambah dari hari ke hari. Terima kasih kerana menyokong blog ini ^ ^ Korang memang cute sangat tau. Hehe.




Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
4 Comments

4 orang comel dah komen:

Dzureen Darwis said...

saya tak pasti saya dah mention ke belum tapi takpe nanti saya mention balik :)

Mas Zull said...

assalamualaikum nurul....tahniah2 dah semakin ramai follower...:)

NinaAz said...

ramainya folower. hehe. acaner beleh beribu2 tuu

Abak Lorong Cinta said...

btmbah la psoalannya..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...