13
Orang Memberi Komen

Pagi-Pagi Lagi Dah Buat Perangai.



Assalamualaikum.


Morning bloggers. Tajuk kat atas macam tengah angin je. Memang angin pon. Tengok la gambar kat bawah ni. Pagi-pagi lagi dah ada penipu yang datang masuk ke blog CF dan letak link churp churp dia.




nik = suzanatahir . ada sapa-sapa yang pernah terkena dengan dia ni tak? Nak suruh klik cakap je la. Tak payah nak letak link iklan awak tu kat blog saya. Kita klik sama-sama. Baru adil kan??

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
13 Comments

13 orang comel dah komen:

-SUPERGIRL- said...

penah jugak knee . sabor jee lahhh . report polis ! hehehehehhe

Nurul Faiz Bikers said...

@-SUPERGIRL-
HAHAHA... KURANG ADAB KAN ?

geez said...

Salam kenalan dari sy. ^_^

Nurul Faiz Bikers said...

@geez
salam perkenalan jugak :)

fyna said...

sis, minah tue mmg femes letak link iklan tue. ^^;
kasi luku je pale die.

sis92 said...

sis dah kena dah..sis pun buat entri khas mengamuk pasal dia..biadap betul -,-

dia guna nama ana, sue, nik

Nurul Faiz Bikers said...

@fyna
tolong luku pale dia untuk akak boleh ?

sis : sungguh pandai dia berkata-kata untuk menarik blogger klik iklan tu kan.

Sis AI said...

Prnh jugak ada org buat mcm ni.. Tak terkata. Ntah2 desperate sgt nk duit, beli brang bru..

Nurul Faiz Bikers said...

@Sis AI
tak syak lagi.
memang dia tengah terdesak.

Ym.Bundle said...

ban je ip dia cikgu..

Nurul Faiz Bikers said...

@Ym.Bundle
macam mana nak ban?
cikgu tak reti lorr...
tak blaja lagi pasal ban ni.
huhu.

Sis AI said...

Oohh.. Cikgu ke.. Ok3, cikgu try bukak setting kat chatbox cikgu. [Dlm website asal chatbox cikgu]. Kat Setting msti dia kasi cikgu list kan nama dan link yang ckgu nak ban kan. Klu ckgu kureng fhm, apa kta ckgu log in dlu acc chatbox ckgu. Then ckgu cri setting, ok. :) [Tgk2 setting dia smua]

Nurul Faiz Bikers said...

@Sis AI
owh, mcm tu ye.
nanti cikgu try.
tima kasih ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...