Jalan-Jalan Di Hujung Minggu



Assalamualaikum.


Yuhuu bloggers. Lamanya tak blogging. Macam biasa la kan.. Hujung bulan je broadband celcom ni mesti buat hal walaupun bil sudah dilunaskan. Ni baru nak okey. Hari ni Cikgu Faiz rasa gembira sangat sebab semalam dah berjaya menyiapkan assignment dan terus submit di laman Myguru3. Memang dugaan jugak semalam masa nak online tu. Tau tau je la internet Cikgu Faiz ni kan... Namun, semua itu telah berjaya ditempuh dan assignment telah berjaya dihantar kepada pensyarah. Alhamdulillah....


Siap je assignment malam tadi terus ajak cik abang pegi jalan-jalan kat luar. Huhu. Konon nak release tension la tu. Ni pon baru je balik dari IOI. Puas hati sebab dapat berseronok bersama yang tersayang di hujung minggu ni. Puas hati jugak sebab dapat makan sesuatu yang dah lama Cikgu Faiz teringin nak makan tapi hari ni baru dapat makan. Nak tau apa? Tengok kat bawah.





ni ha.. Tutti Frutti. korang mesti dah puas makan kan? Cikgu Faiz je yang baru dapat makan frozen yogurt ni. Sedih betul kan... taruk punya taruk tadi harganya boleh tahan la jugak RM24.10. Banyak sangat kot saya ambik. Huhu. Okey la tu makan pon untuk 3 orang.




ni masa lunch tadi. saje nak cuba wendy's pulak. boleh tahan jugak. kentang goreng pon tebal-tebal. suka Faqih makan.




tengok la Faqih tu. siap suruh abah dia tiup kentang. mana ada panas dah. ngade-ngade betul anak abah ni.



tengok la tu muka Faqih dapat kentang. kelat semacam je. huhu.


Sampai je rumah tadi tak lama lepas tu Faqih terus tertidur kepenatan. Puas hati Faqih dapat berlari-lari kat IOI tadi. Mak abah dia la yang letih dok mengejar je :)



13 comments:

susulemakmanis said...

wah.bestnyerrr jejalan.sue terperap jer kt bilik.hehe

LaLa mhdnor said...

Lala pun x makan lagi tuti futi tu, haha

lagi sedih taw.

Nurul Faiz Bikers said...

@susulemakmanis
kenapa tak keluar dear?

lala : nanti makan yea :)

Sis AI said...

Hehehe, haritu Baskin Robin kan ckgu? Hrini Tutti Frutti. Untunglaah cikgu.. ALhamdulillah, rzeki lebih.^^ Haritu trgerak hati nk mkn BR, sbb tgk gmbar entri cikgu yg lepas. Tp tak sempat nk bgtau prents..

Nurul Faiz Bikers said...

@Sis AI
Alhamdulilah... dah lama sangat nak makan benda tu sume. nasib tak kempunan :)

Cik Nur said...

wah..de tuttri frutti..lagi sodap...!!!

Nurul Faiz Bikers said...

@Cik Nur
memang sodap.. hahaha

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhh seronok jejalan..sedappp mintak sikit ahaha !

Nurul Faiz Bikers said...

@♥ Cik EylaDiLLa ♥
hehe. meh sini nak suap :p

CikNana said...

comel betul la faqih tu..he

sis92 said...

waa sis pun tak pernah makan lagi tau tutty tu..cikgu la ni tak belanja sis uhuk2
nak culik faqih boleh ?

Camy Alya said...

kalo makan hari-hari boleh kopak ni. haha :P

Nurul Faiz Bikers said...

@sis92
mana la CF tau sis tak pernah mkn lg. hehe

Alya : baru dpt mkn sekali seumur hidup ni. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...