I Miss My Blog



Assalamualaikum.


Hai bloggers. Rindunya nak blogwalking, join segmen blogger semua. Tapi apakan daya, servis internet makin lama makin teruk. Mungkin nak kena tukar modem. Kalau tak jalan jugak nampaknya terpaksalah bertukar kepada servis yang lain.


Tahun ni merupakan tahun yang agak sibuk. Ditambah pulak Cikgu Faiz terpaksa sambung belajar. Makin bertambah sibuk la nampaknya. Dulu, banyak masa diluangkan dekat blog. Sekarang masa terluang lebih banyak untuk assignment dan forum myguru.






Memang penat bila kena bahagikan masa dengan menjadi seorang isteri + ibu + guru + pelajar + blogger. Huhu. Bila dah lama tak blogwalking ni mesti dah banyak pembaharuan dekat blog awak-awak semua kan? Hehe. CF ni pon nak update sehari sekali pon dah susah sangat sekarang ni. Padahal memang ada banyak benda nak citer ni.


Ni nak tanya la awak-awak semua kan. Line internet mana yang okey? Kiranya yang kurang lembap la. Tak tau nak pilih yang mana. Takut pisang berbuah dua kali.


dapat diskaun 50% KFC Dinner Treat sekarang !!

7 comments:

susulemakmanis said...

sue pkai wifi kolej..tue yg dpt online..hehe..btw,comel bby!

nurul syuhada said...

salam.. :)
insyaAllah akan dipermudahkan segalanya..
namo sedih-2 aw..
mcm mn awk mmbhgikan masa untuk semua tu ? sebb sy pn mybe ke arah tu .. tp tak berani amik rsiko . sbb fokus kpd yg stu .. shre plz .. :)

Nurul Faiz Bikers said...

@nurul syuhada
kakak tak sedih pon, cuma kecewa je. huhu. sekarang ni akak kurangkan masa berblogging je :) keje tetap keje. abis keje fokus pd assignment. keje rumah pulak buat pelan2 je. kalo penat rehat dulu. takmo tensen2.

susulemak : best la ada wifi free :)

mama pipie said...

kesiannye.. takpelaa nak wat camne kan.. mama ternampak sorang budak kiut kt dlm post ni laa

Nurul Faiz Bikers said...

@mama pipie
sape yg kiut tu mama?

sis92 said...

hihi ni sis pun p1 kat uma ni dh mula slow,, dah smpai limit hukhuk

Nurul Faiz Bikers said...

@sis92
ayooo... pi bayar cepat !! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...