Makan Sampai Kenyang



Assalamuaaikum.


Good evening bloggers. Hari ni dah mula sibuk dengan kerja di sekolah. Tapi tetap curi masa nak update. Hehe. Semalam dah submit assignment sahsiah. Ada lagi tiga assignment yang akan menyusul. Tapi sebelum tu kita kasi update dulu. Hehe.


Oh ya, kepada semua kakitangan kerajaan, korang dah semak ke slip gaji untuk bulan ni? Hehe. Best la bulan ni rezeki melimpah ruah. Alhamdulillah. Bila rezeki dan bertambah tu kena la beringat-ingat. Jangan joli sampai tak ingat dunia sudah.


Okey la... sebenarnya dah lama Cikgu Faiz teringin nak makan aiskrim seperti gambar di bawah ni. Akhirnya tercapai jugak cita-cita CF sebab ada orang yang sudi belanja. Yummy yummy... memang sedap aisrim ni. Tak caye? Cuba rasa semangkuk macam kat bawah ni....




Yang ni perisa vanila ke strawberry (tak ingat la pulak). Yang CF ingat dalam aiskrim ni ada pisang. Kenyang makan pisang dalam aiskrim.




Nampak sedap tak? Tengok tu, sudu pon warna pink.




Faqih pon nak jugak tapi mak dia makan lagi banyak la... Huhu.




Sampai licin CF makan. Buah ceri tu tak sedap langsung la....


Tolong Cikgu Faiz KLIK SINI boleh? Terima kasih :)



12 comments:

Sis AI said...

Alalala, comelnya ank ckgu mkn jugak.. Waaah, ckgu buat sy meleleh la.. Dh lama sy tk mkn BR. Apapun, Alhamdulillah, bgus la klu ckgu puas hati sgt dgn gaji ckgu. Btul3! Jgn joli katak pulak nnti, ekeke! Sy takpe.. Sy msih blum brgaji, hehe!

Nurul Faiz Bikers said...

@Sis AI
baru pertama kali makan aiskrim ni.
sangat sedih.

Mohd Ridwan said...

Tak pernah makan BR! Belanja saya? Hehehe.....

Nurul Faiz Bikers said...

@Mohd Ridwan
saya belanja awak bayar okey. hehe.

intan_blur said...

sedapnyeeeeeeeeee..nak sikit...

Nurul Faiz Bikers said...

@intan_blur
dah habis la. hehehe.

Syafiqah Azmi said...

BR O.H.S.E.M..=)

Nurul Faiz Bikers said...

@Syafiqah Azmi
yeah, rasa mcm nak makan lagi la.
nyum nyum..

puteri kasih said...

sangat yummy..belikan utk puteri yer cikgu..hikk

NURULHANIF said...

bestnya..

gnesop.com said...

wah... nak sikit

OUTBOUND TRAINING DI MALANG said...

selamat siang sahabat
berbagi sedikit inspirasi pagi..^_^
"Kesuksesan itu tidak memandang siapa kita, dari mana kita, dan bagaimana kita.
Tapi kesuksesan itu hanya melihat doa dan kesungguhan kita saja.."
semoga hari ini lebih baik dari kemarin..^^
ditunggu kunjungnnya sob http://www.nolimitadventure.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...