New Dashboard




Assalamualaikum.


Selamat petang bloggers. Geram betul la hari ni. Bukak dashboard je terus jadi macam ni.

|
|
V




ini dashboard baru kan? saya tak klik apa-apa pon terus jadi macam ni. Tak suka la. Yang lama lagi best. Huhu.


gadis-gadis yang berumur 18 tahun ke atas boleh tengok ni. 


7 comments:

insan biasa said...

boleh je.. bwat dashboard lma balik.. :)

Nurul Faiz Bikers said...

@insan biasa
baru je tukar ni.
hihiks.
nasib baik boleh tukar balik.

insan biasa said...

hehe..
:)

Koding said...

Dashboard baru lebih menarik kalau dah bisa dgnnya...

Sis AI said...

Sy skrg guna Dashboard bru.. Klu cikgu try function post, HTML dia smua, dh mcm upgrade dan bg sy agk slesa. Tp klu bg ckgu yg lama ok, apa salahnya kan. :)

Nurul Faiz Bikers said...

@Sis AI
ya. sy dah try post entry ni guna
function yg baru. best jugak. cuma mata ni tak biasa lagi dengan pemandangan dashboard baru tu. heee...

mama pipie said...

mama pon lebih suka yg lama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...