Timeline Yang Tak Best



Assalamualaikum.


Hai bloggers. Internet kembali beroperasi seperti biasa setelah ditutup selama beberapa jam. Harap tak lembap lagi. Nampaknya mulai semalam semua fan pages telah bertukar kepada timeline. Memang tak suka langsung timeline ni. Semak mata memandang tapi nak buat macam mana, terpaksa jugak hadapi benda ni. Lama-lama okey la kot.


Ha, gambar di bawah ini merupakan wajah terbaru fan page Cikgu Faiz. Amacam? Okey tak?





Kepada sesiapa yang belum like tu boleh la berbuat demikian DI SINI.




P/S : seronok sangat bila earning churp churp semakin hari semakin meningkat. Walaupon tak banyak tapi okey la daripada tak naik langsung kan. hehe. Kepada sesiapa yang berminat nak mendaftar tu boleh la KE SINI.

2 comments:

sis92 said...

hehe cuba google cara remove timeline

eyryn said...

hehe.. timeline tuh memang nampak semak and serabut.. ryn pown tak tahu cmner nak ubah balik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...