12
Orang Memberi Komen

Faqih Sewaktu Bayi..



Assalamualaikum.


Hai bloggers. Ini entry mengimbas kembali kenangan sewaktu Faqih masih bayi seawal usia satu hari. Tak tau nak update apa jadi ini pon boleh la. Faqih telah dilahirkan di Hospital Tuanku Jaafar, Seremban. Berat sewaktu dilahirkan ialah 3.1 kg. Semangat jugak la. Tarikh lahir Faqih pada 16 Mei 2010. Ha... tak lama lagi la tu birthday Faqih yang ke dua tahun. Masa tu Faqih akan sambut birthday dengan ayah dan bonda sempena Hari Guru. Wahh, tak sabarnya.




Faqih masa umur satu hari. Jurukamera = ayahanda.



Setelah dibedung oleh wan terus tak bergerak. Masa ni tido je keje Faqih.



Gambar ni bonda yang snap pada hari ke-2 di hospital. Gagahkan diri jugak untuk berjalan supaya cepat dapat kuar spital.



Faqih yang kuat tido.



Faqih yang kuat menangis bila dah besar ni.



Faqih yang suka tersenyum masa tido.



Murahnya senyuman Faqih.



Besar mulut masa menguap. Mengantuk sangat la tu.


p/s : malam tadi main bedung-bedung dengan Faqih. Suka pulak Faqih jadi baby. Lupa nak ambik gambar baby tua kena bedung. Huhuhu.

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
12 Comments

12 orang comel dah komen:

Muttallif said...

kalau ada baby tua kena bedung...susah lagi nak jaga kot. :)

Nurul Faiz Bikers said...

@Muttallif
hahaha. ye kot :p

Sis AI said...

Eee.. Comelnyaaa! Lagi2 yg dia senyum tu, sgt3 comel! Waah.. Best klu ada gmbar kenangan ikut predaran masa. Bila tgk, rasa sronok sgt..

Nurul Faiz Bikers said...

@Sis AI
tu la kan?
cepat-cepat la kawin n dapat baby :)

hazfee said...

comel.hehe. dlm tido pun blh senyum :)

Nurul Faiz Bikers said...

@hazfee
tu la kan..
bila dah besar ni asik mengigau je masa tido. huhu

Azhafizah[フィザ] said...

comelnye faqih senyum tu.selamat membesar dgn sihat faqih.

Nurul Faiz Bikers said...

@Azhafizah[フィザ]
tq anti pink...

thomas said...

sememangnya cute

Nurul Faiz Bikers said...

@thomas
tq uncle :)

sis92 said...

omelnya dia cium sikit muah :D

Nurul Faiz Bikers said...

@sis92
muacksss **

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...