10
Orang Memberi Komen

Blog Cikgu Faiz Terpilih Antara 20 Blog Gempak April ?



Assalamualaikum.


Hai ! Salam 1 bloggers. Baru je bukak blog tadi tengok kat chatbox, tiba-tiba ternampak ada sorang blogger ni cakap yang blog Cikgu Faiz terpilih untuk bulan April. Aik, apa benda pulak tu? Takde pulak Cikgu Faiz join mana-mana segmen atau contest kecuali yang INI je baru-baru ni. Tapi, penganjur ni lelaki la pulak. Ish, musykil dah ni.


Cikgu Faiz pon terus klik link ke blog tersebut dan alangkah terkezutnya apabila blog DingDang telah tersenarai antara 20 Blog Paling Gempak bagi bulan April ini. Memang terkejut sangat sebab rasanya blog ni takde la gempak mana pon. Hehe. Mungkin pihak penganjur boleh menerangkan bagaimana agaknya blog Cikgu Faiz boleh terpilih ye :)


Ha, cuba baca kat bawah ni...




...yang akan bersaing dengan 60 blog yang telah terpilih pada bulan Januari - Mac termasuk bulan April ni. Fuhh....


Memang 60 blog yang lain tu gempak-gempak belaka.




senarai blog yang terpilih untuk bulan April :) Blog DingDang di nombor 13.


Apa-apa pun, Cikgu Faiz mengucapkan jutaan terima kasih kepada pihak penganjur yang telah sudi menganjurkan aktiviti julung-julung kalinya buat bloggers seantero. Cewahhh.. Haha. Thank you, Arigato Gozaimas, Kamsahamnida, Xie Xie, Terima Kasih.

Untuk maklumat lanjut boleh KLIK SINI.


Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
10 Comments

10 orang comel dah komen:

mielajasmin said...

wah! thniah sis :)

Nurul Faiz Bikers said...

@mielajasmin
tima kasih miela.
gempak ke blog ni ?

mielajasmin said...

mestilah.
kan dan tersenarai tu.
kiki.

Nurul Faiz Bikers said...

@mielajasmin
haha. suam2 kuku je rasa.

Sis AI said...

Waaaah, msti cikgu syok2 gitu kan. Hahaha! Jujur la. Bg sy, entri cikgu santai and rileks.. Tp yg sy-taktau-kenapa, lagu blog cikgu. Slalunya sy tak suka dgr lagu dlm blog, KCUALI lagu blog kat sini. Layan je, wakaka! [Segan, segan. Sbb suara, latar muzik, n crite lagu best bg sy]

Apapun, tahniah cikgu! Truskan smangat blogging! Usaha!^^

Koding said...

Sudah tentu ada kriteria yang menarik minat....

Nurul Faiz Bikers said...

@Sis AI
cayok !

koding : mungkin. hehe

cinta siswi said...

tahniah cikgu..hehe..
nk jd blog terbaik jgk..kihkih

Nurul Faiz Bikers said...

@cinta siswi
tq :)

Mohd Fauzli said...

wah... Tahniah cikgi....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...