CPUV Ke-11 Olay Big Bang



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Weeee.... Cikgu Faiz kembali lagi. Hehehe. Lama betul tak update blog ni. Sejak kebelakangan ni mood agak berkurang. Tak tahu la kenapa. Cikgu Faiz online pon guna handphone je. Itu pon cuma approve komen je. Nak blogwalking memang tak dapat sebab tak biasa. Huhu. Dua tiga hari ni pon laptop ni menjadi hak milik Faqih. Asyik melayan Power Rangers dia je. Huhu. Terpaksa jugak la mengalah dengan anak.





Ha... nampak tak tu..? Hehe. Cikgu Faiz ni tak habis-habis dengan nuffnang dia ^ ^ Ala.. saje nak kongsi kegembiraan dengan korang semua. Tak salah kan? Olay Big Bang merupakan CPUV terbaru yang Cikgu Faiz dapat. Memang terkejut sangat sebab dah berapa hari blog ni sunyi daripada sebarang entri tetapi nuffnang tetap sudi bagi CPUV. Agaknya mungkin sebab trafik di blog ni maintain walaupon takde cerita atau topik terbaru kan. Alhamdulillah. Dengan adanya CPUV ni, maka jumlahnya telah meningkat kepada 11 CPUV. Tiga kempen masih berjalan. Lama la lagi hendaknya tinggal di blog ini ya ^ ^


Jom !! Cikgu Faiz nak kongsi tips ini dengan korang semua. TIPS DAPATKAN CPUV DI BLOG. Moga ianya berhasil ya :)


Untuk peminat kumpulan Hujan --> KLIK


Salam sayang,

15 comments:

Sally Yatiey said...

Tahniah2 :D

Perling Putih said...

Tahniah dapat CPUV w/pun jarang update blog....

chinta said...

ooohhh....ni upernyer nufnag...heheh...sebelum ni xthu pun...iklan memg melekt kat blog...tp kureng bab2 ni...hehehe..btw...entri yg baik

Diana Azis said...

Wah..tahniah cikgu faiz..click kotex sini :)

ZazaMyMoon said...

Congrats Cikgu Faiz..

Nurul Filzah said...

jalan sini... jemput join GA's

Mime MF said...

wah okeh la tu..tahniah2..heee :D

Mieya Atiera said...

tahniah kak. Murahnya rezeki :)

ANNA MARIANA said...

wahhh...tahniah3...

Tuan askalani said...

terbaik der!

sHaRiNa eLyaNa said...

lamanya xjenguk aka..huhu

done digi

Shida Radzuan said...

wahhh BE shida btul2 tgal satu je hehee..akak bz yer??

QA's ~ mamapapa said...

tahniah..bertambah lg rezeki :)

thomas said...

Tahniah,durian runtuh yg berpanjangan.

Ain Dzaya said...

ingatkan dingdang tahu.huehue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...