CPUV Ke-8 | Kotex Overnight | Thanks Nuffnang !!



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Sejak akhir-akhir ni Cikgu Faiz dah jarang dapat update entri hari demi hari. Semalam langsung tak nampak batang hidung. Hari ni baru dapat munculkan diri. Hehe. Mulai dari hari ini Cikgu Faiz akan dapat update entri dua hari sekali. Ini kerana Cikgu Faiz akan memulakan misi menjadi pelajar PJJ untuk semester ke-3. Rindu nak buat assignment dan jawab forum. Huhu. Hujung minggu ni pulak ada tutorial di UPSI. Fuhh... minggu ni memang padat giler dengan kerja dan tugasan sebagai pelajar. Adakah yang senasib dengan diri ini?


Walaupun semalam langsung tak update apa-apa dan blogwalking, tetapi Cikgu Faiz tetap mendapat CPUV! Wah! Dapat CPUV terbaru dari nuffnang. Alhamdulillah. Nuffnang tak jemu-jemu memberi semangat kepada blog DingDang ni dengan mendermakan CPUV terbaru iaitu Kotex Overnight.






Inilah yang dikatakan rezeki. Terima kasih nuffnang di atas pemberian CPUV ke-8 ini. Tak lupa juga terima kasih kepada Kotex Overnight ^ ^ Nampak gayanya ada tiga CPUV yang sedang berjalan tika dan saat ini. Hehe. U-Mobile dan Astro Fear Factor masih belum melabuhkan tirainya. Harap lama la duduk di blog ni ya. Wink wink. 


Kalau korang nak dapatkan CPUV macam Cikgu Faiz ni boleh la baca tips di bawah ini ------------->>>TEKAN


Kepada mereka yang masih belum menerima kunjungan dari Cikgu Faiz jangan la marah ye. Cikgu Faiz kena datang secara slow and steady. Hehe. Harap korang faham. Sekian.


Nak tahu isu-isu terkini yang berlaku di Lahad Datu? TEKAN SINI


Salam sayang,

9 comments:

Sally Yatiey said...

wahhh! dpt BE lagiiiii! Saya lama dah tak dapat BE.. hee ^_^ Tahniah!

Nurul Aini said...

Wahh..murah rezeki akak ye..Tahniah kak..

deno said...

murah rezeki akak... selalu dpt BE.. deno last tahun lepas, pastu x dpt2 dah... hehe

Shida Radzuan said...

tahniah kak faiz :)
byk BE dia jeleees :p

Mieya Atiera said...

Tahniah :)

ZazaMyMoon said...

Tahniah Cikgu Faiz, sy blom dpt2 lagi.. huhuhu =(

syiela said...

tahniah.. kat tempat akak satu pun belum bertandang 2013 ni

puteri kasih said...

wahhh tahniah cikgu...murah rezeki cikgu awal tahun ni. Tiap-tiap bulan ada BE ^_^

Nieyxzha Hassan said...

bestnye.. nak jugak ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...