Kempen U Mobile - Broadband Promotion Sudah Tamat



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Morning semua !! Dah breakfast ke? Cikgu Faiz makan nasi goreng je. Alhamdulillah dah kenyang. Pagi-pagi ni kalau update nuffnang best jugak kan. Hehe. 




Akhirnya berakhir juga kempen U Mobile - Broadband Promotion. Income boleh tahan jugak la. Itu sahaja yang Cikgu Faiz mampu. Huhu. RM2.88 pon dah okey. Rezeki tu. Bila dikumpul-kumpul dengan earning untuk kempen yang lain, ditambah pulak dengan earning CPC tu boleh la jugak buat bayar bil broadband Cikgu Faiz ni. Hehe.


Banyak benda yang Cikgu Faiz dah buat untuk tingkatkan lagi earning nuffnang ni. Kalau nak tahu TEKAN SINI.



Sekarang ni Cikgu Faiz tengah tunggu tiga lagi kempen. Ingat bila ketiga-tiga kempen ni dah ME nak cashout terus sekali dengan akaun says. Kalau korang nak daftar says boleh KLIK SINI. Says ni lebih kurang sama macam nuffnang. Bila ada yang klik iklan kita tu maka dapat la RM0.20. Nampak macam sikit tapi bila dah ramai yang klik mesti masyuk jugak kan. Yang penting kena usaha dan bersabar.




Salam sayang,

6 comments:

puteri kasih said...

wah besnyer cikgu...puteri takde pun BE bulan ni dan bulan lepas :(

Sally Yatiey said...

Bestnyaaaaa.. Selalu dapat BE! ;D Tahniah..

Hairul Hissam said...

sikit2 lama2 jadi gunung everest..

Mime MF said...

syiok2..huhu Alhamdulillah rezeki tuh..:D

Mime MF said...

syiok2..huhu Alhamdulillah rezeki tuh..:D

mrpolie said...

Tahniah.... nanti bleh anjer teh tarik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...