5
Orang Memberi Komen

Kad Imbasan - Huruf Besar / Capital Letters A-H



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Selamat bercuti kepada mereka yang masih bersekolah. Bagi Cikgu Faiz cuti ni amat bermakna sekali kerana masa cuti ni la Cikgu Faiz dapat menyelesaikan beberapa perkara yang berkaitan dengan PJJ dan hal-hal di sekolah. Kepada yang bercuti tu, manfaatkanlah cuti anda semua okey ^ ^


Entri sebelum ini Cikgu Faiz ada share kad imbasan huruf kecil a-h kan? Hari ni pulak Cikgu Faiz nak share kad imbasan huruf besar / capital letters pulak. Juga huruf A-H. Ini merupakan bahan untuk pertandingan guru inovatif yang akan dipertandingkan selepas cuti sekolah ini.


















Sebelum ini pon Cikgu Faiz ada buat kad imbasan huruf ni. Tapi huruf besar dan huruf kecil yang berpasangan. Boleh tengok DI SINI




Salam sayang,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
5 Comments

5 orang comel dah komen:

puteri kasih said...

wah memang menarik...murid-murid pun akan seronok je belajar :)

jaakechik said...

boleh jaa print buat ajar si fikri ni...heeeee!

sabella mohamad said...

cantikk . mesti murid2 tu lagi bersemangat nak belajar kan ^^

sofyan sahuri said...

wew

Kenari Putih said...

Kalau cuti lama memang seronok... Hihi.. Anak2, maknye memang seronok... Hihi... Tapi cikgu faiz sungguh sangat memanfaatkan hari cuti sekolah ni. Boleh jadi calon cikgu cemerlang ni, hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...