Giliran Astro Fear Factor Pula



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Weeee....!! Cikgu Faiz kembali lagi. Baru balik dari meeting di SK Seafield. Banyak perkara yang dibincangkan berkenaan dengan aktiviti prasekolah pada tahun ini. Tak nak fikir lagi tentang soal itu sebab sekarang berada di rumah jadi masa untuk merehatkan minda. Hehe. Esok boleh sambung fikir ^ ^


Semalam Cikgu Faiz ada update tentang kempen U Mobile - Broadband Promotion kan. Dah tamat pon. Hari ini pulak kempen Astro Fear Factor pula mula melabuhkan tirainya. Jadinya earning untuk kempen tu dah pon dikreditkan ke dalam akaun nuffnang Cikgu Faiz. Hehe. Bertambah lagi. Masyukkk....





Mesti ada yang berkata, "ala.... RM2.58 je pon. Itu pon nak kecoh". Huhu. Harap korang tak berfikiran negatif macam tu ya. Tak baik tau. Rezeki masing-masing kan. Walaupun tak banyak, Cikgu Faiz tetap nak share dengan korang betapa beruntungnya apabila kita pandai mencari peluang yang ada dan sambil menyelam minum air. Sambil menulis tu tepekkan sekali iklan nuffnang tu. Sorry.. termerepek pulak. Inilah padahnya apabila meeting sampai petang. Huhu...


Jemput baca TIPS INI ya ^ ^ Untuk tingkatkan earning nuffnang korang jugak. 




Salam sayang,

9 comments:

Sally Yatiey said...

Okay tu daripada tak ada ;) hee. Rezeki2 ^_^

sabella mohamad said...

uiks banyak la tu akak . hehe rezeki tu :D

Crew Fathi said...

Alhamdulilah... =)
Sikit2.. lama2 jadi bukit... ^_^

puteri kasih said...

wahh masyuk lagi tu cikgu. Sikit-sikit lama lama jadi bukit kan :)

ANNA MARIANA said...

bestnya.. anna x da pon..huhuhuh

Mieya Atiera said...

yeay, dah credit !

Shida Radzuan said...

xpe ade 2 lg cpuv ^_^

jaakechik said...

tahniah...murah rezeki blog ding dang ni...hehehe... mungkin berkat ilmu2 yg di curahkan.... :)

intanfirdaus247 said...

Alhamdulillah Faiz...rezeki..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...