3
Orang Memberi Komen

Digi Internet IFA | DSYR Pre-Launch



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Selamat hari Rabu semua. Happy wordless. Hehehe. Semalam sepatutnya Cikgu Faiz update tentang nuffnang tapi disebabkan ada perkara yang tak dapat dielakkan jadi terpaksa postpone entri tu ke hari ini ^ ^ Kemain bersemangat lagi sekarang ni. Asyik dok update nuffnang je. Hehe. Mana taknya, bila bukak je nuffnang.com.my tu mesti ada berita baik. Hehe. 






Berita baiknya Cikgu Faiz dapat CPUV lagi. Ini kali yang ke-10. Kali ini datangnya dari Digi Internet IFA. Terima kasih la nuffnang sebab sudi bagi CPUV ni walaupun Cikgu Faiz bukanlah pengguna Digi ^ ^ Apapun Cikgu Faiz tetap berharap agar iklan ni akan lebih masyuk berbanding iklan-iklan sebelum ini. Hehe. Tinggi betul cita-cita itu. 


Selain itu, kempen DSYR Pre-Launch pon sudah tamat. Hasil daripada iklan tersebut dapat jugak la RM2.03. Hehe. Bertambah lagi earning tapi masih belum cukup untuk cashout. Huhu. Takpe Cikgu Faiz... Sabar, sabar ^ ^




Salam sayang,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
3 Comments

3 orang comel dah komen:

mrpolie said...

Alhamdulillah... Murah rezeki cikgu....

Crew Fathi said...

Alhamdulilah... ^_^

puteri kasih said...

makin murah rezeki cikgu :)

puteri pun akhirnya ada juga BE yang melekat untuk bulan ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...