19
Orang Memberi Komen

CPUV ke 5, Kali ke 3 Bulan Januari 2013



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Salam Maulidur Rasul kepada semua pembaca yang beragama Islam. Wah, gembira betul hari ni. Hehe. Sejak kebelakangan ni Nuffnang selalu buat Cikgu Faiz tersenyum sendiri. Kenapa? Ha... cuba tengok gambar di bawah apa yang Cikgu Faiz dapat. Hehe..




Yeah, CPUV yang sangat-sangat digilai oleh semua ahli Nuffnang. Eh, semua ke? Hehehe. Ye kot. Baik hati betul Nuffnang. Bulan ni je dah dapat tiga CPUV. Syukur alhamdulillah. Berkat kesabaran dan tidak pernah mengenal erti putus asa maka inilah hasilnya. Terima kasih Nuffnang dan Popular !! Nuffnang ni macam tau-tau je Cikgu Faiz ni pelanggan setia Popular. Hehe.


Kepada pelajar-pelajar yang telah mendapat baucer buku 1 Malaysia sebanyak RM250 tu boleh la berbelanja di Popular ya. Tak rugi pon sebab kalau korang habiskan baucer tu di Popular korang akan mendapat baucer dari Popular lagi tu sebanyak RM50 siap dengan kad keahlian Popular lagi. Kalau tak nak habiskan RM250 pon takpe sebab korang juga boleh guna RM150 dan dapat baucer Popular sebanyak RM10 beserta kad keahlian. Ianya tertakluk kepada terma dan syarat.


Cikgu Faiz ni dah tak sabar nak dapat baucer buku tu. Harap-harap tahun ni dapat lagi. Amin. Sekian.




Yang benar,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
19 Comments

19 orang comel dah komen:

Saya Wann said...

Jelous ar macam ni..Wann satu pun tak dapat lagi..huhu

Mia Liana said...

wahhhhh.. congratssss ya...

Nurul Faiz said...

@Saya Wann
belum rezeki wan lagi tu. In Shaa Allah ada tu. Cuma perlu usaha lebih sikit. hehe.

Mia Liana : Terima kasih !!

MaMa Rey said...

tahniah cikgu..rezeki cikgu..:)

Nurul Faiz said...

@MaMa Rey
Terima kasih. Alhamdulillah. Bersyukur sangat-sangat :)

sHaRiNa eLyaNa said...

wah tahniahla akak..hehe..dpt lg..sha langsung xdpt ni

Nurul Faiz said...

@sHaRiNa eLyaNa
Terima kasih sha. Sabar ye. Tak lama lagi dapat la tu. Sha kan rajin update entri :)

afifudinsohaini said...

aik aritu rasa baru lagi cpuv kedua..waah,memag rezeki..

ASYRAF LAZIM said...

wahhh, bestnya ..

Mimi Azirah said...

alhamdulillah rezeki...sy pun dpt CPUV nih

Sally Yatiey said...

Tahniah2 ;D
Salam Maulidur Rasul CF ;D

Shida Radzuan said...

tahniah kak faiz..shida dapat digi iphone 5 je hehee :D

miss kecoh said...

wah..tahniah,,,,

Etuza Ezawarna said...

tahniah..saya tak pandai buat rezeki kat nuffnang...

jaakechik said...

tahniah cikgu faiz. jaa xpenah dapat BE lagiii... ntah bile le nk dapat agaknya. letih menunggu.

jaakechik said...

jaa dah klik 1 nuff buat cf..hihi..

Shida Radzuan said...

nice..tahniah kak faiz :)

jaa jaa said...

tahniah cikgu..hebat..saya pun blm pernah merasa cpuv ni semua...

sHaRiNa eLyaNa said...

sha xdpt lg voucher tu hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...