Nuffnang bagi CPUV lagi. Rezeki bulan Januari



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.


Pagi ni Cikgu Faiz nak update Nuffnang pulak la. Hehe. Nuffnang ni kan, bila dah beberapa hari Cikgu Faiz tak jenguk, tengok-tengok ada CPUV baru. Kempen kali ni dari Nilai Uni. Ini merupakan kempen yang pertama bagi tahun 2013 dan yang ketiga muncul di blog Cikgu Faiz. Terharu sangat-sangat dengan Nuffnang yang sudi bagi kempen ni. Sobsob. 





Agaknya entah berapa pulak nilai yang terkumpul untuk kempen ni. Yela, sebelum ni berapa sen aje yang dapat. Huhu. Oh ya, CTR bonus tu untuk apa ye? Ada tak sesiapa yang boleh terangkan? Hehe. Cikgu Faiz tak berapa faham lagi tentang Nuffnang ni. 





Inilah rupa kempen tu. Nilai University. Kepada sesiapa yang berminat untuk memohon memasuki universiti ini boleh la klik ye. Jangan malu-malu. Terutama kepada adik-adik yang baru lepas SPM tu. Sebelum menamatkan entri ni, Cikgu Faiz ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada pihak Nuffnang dan Nilai University kerana membenarkan kempen ini singgah di blog Ding Dang. Sehingga berjumpa lagi.


Sekian.


Transfer money to your friends on FACEBOOK via OctoPay! KLIK.


Yang benar,

9 comments:

afifudinsohaini said...

tahniah tensen ngan nuff..xpernah dapat lagi..hehe

Ji Joe said...

bley buat duit ke dg nuffnang cikgu???
siggah blog sy ya cikgu

Nurul Faiz said...

@Ji Joe
Ini aktiviti sambil menyelam minum air je. Huhu. Alang2 dah berblog tu tempek sekali Nuffnang tu. Nak kumpul RM50 pon susah. Nak kata buat duit sangat tu takde la sebab bukan senang orang nak bagi duit kan. Lagipun Cikgu Faiz bukan blogger sepenuh masa :)

deno said...

wah alhamdulillah rezeki kak faiz utk bulan ni :)

jaakechik said...

wahh tahniah dapat cuv lagi...bertuah tau...tp jaa pun xgheti gak pasal ctr tu...sorryyy...

p/s : jaa klik 1 nuff utk cf!

jaakechik said...

wahh tahniah dapat cuv lagi...bertuah tau...tp jaa pun xgheti gak pasal ctr tu...sorryyy...

p/s : jaa klik 1 nuff utk cf!

thomas said...

Tahniah!

CTR Bonus
The CTR (Click-Through-Ratio) indicates the amount of people who click on your ads out of the total amount of people who have seen it. The higher the CTR, the better as blogs with a CTR of 0.2% and above will automatically be eligible for a CTR bonus, which means extra earnings.

Nurul Faiz said...

@thomas
Terima kasih Thomas di atas penjelasan itu. Hehe.

sHaRiNa eLyaNa said...

wah..lg BE..nak tips hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...