Nuffnang dan Digi yang Baik Hati



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Petang-petang begini terasa nak update cerita tentang akaun Nuffnang Cikgu Faiz tu. Hehe. Macam dah takde modal lain je. Huhuhu. Nasib la. Jangan korang menyampah sudah la. Sedih Cikgu Faiz nanti. Hehe. Semalam macam biasa la, belek-belek akaun Nuffnang tu. Ermm.. nanpak macam takde apa-apa perubahan kecuali earning CPC yang meningkat sedikit. Bibir mula mengukir senyum. Alhamdulillah.. Naik jugak Nuffnang ni (cakap dalam hati je).


Tak lama lepas tu tengok lagi. Saje je sebenarnya nak tengok trafik di blog. Alang-alang dah klik tu terus jenguk di bahagian earnings lagi. Agak terkejut jugak la masa earning tu timbul di skrin laptop. Sekali ada CPUV baru. Macam tak percaya sebab mula-mula tadi takde. Tup tup tiba-tiba pulak ada. Haha. 




Hehe. Teruja sekejap walaupun amount masih zero. Huhu. Terima kasih buat Nuffnang dan Digi ! Ini CPUV keempat yang Cikgu Faiz dapat. Jadinya bulan ni saja dah ada dua CPUV. Tak sangka akhirnya berbaloi juga usaha Cikgu Faiz selama ini. Cewah. Ini semua berkat tips-tips daripada blogger otai yang sudi berkongsi tips-tips yang berguna di blog mereka. Nasib baik la Cikgu Faiz ni rajin jugak la nak baca. Kalau tak sampai bila-bila pon Nuffnang takkan bagi CPUV tu. Huhu. 





Inilah iklan yang sedang terapung-apung di blog Cikgu Faiz. Harap korang sudi untuk menyumbangkan satu klik. Hehe. Dah klik tu terus inform di cbox supaya senang Cikgu Faiz nak balas pula. Sekian, terima kasih.


PENGGUNA MAYBANK


Yang benar,

5 comments:

Sally Yatiey said...

Tahniah dapat BE ;D hee

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

tahniah...:) murah rezeki...:)

MaMa Rey said...

tahniah..semoga akan bertambah lagi..:)

afifudinsohaini said...

terbaik..lepas ni nak cedok banyak2la tip2..

sHaRiNa eLyaNa said...

wah hebatnya hehe..tahniah rezeki2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...