Terima Kasih Nuffnang | Kempen Nilai Uni Telah Berakhir



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.




Setelah beberapa hari bertapak di blog ini, akhirnya kempen Nilai Uni - A Day in Life berakhir jua. Sekejap betul rasanya. Hehe. Apa pun, alhamdulillah sebab earning meningkat juga walaupun tak banyak. Sekarang ni Cikgu Faiz sedang berusaha untuk melihat sama ada Nuffnang atau pun Says yang akan mencecah RM50 dulu. Huhu. Buat masa ni nilai Says yang mendahului berbanding Nuffnang. Itu pun berkat jari jemari rakan-rakan blogger yang sudi klik di sana sini. Hehe. Terima kasih. Kamsahamnida.


Kalau korang ada klik tu bagitau la ye. In Shaa Allah Cikgu Faiz akan terjah blog korang dan klik apa-apa yang patut. Hihi. Bila lagi nak membantu rakan-rakan blogger kan? Dapat jugak pahala. Okey la. Cikgu Faiz tak larat sebenarnya nak taip panjang-panjang ni. Letih kerja siang tadi masih terasa. Macam ni la kalau kerja makan gaji. Lain la kalau ada bisnes sendiri. Dah dah, tak nak merapu lagi. Itu sahaja.


Sekian.




Yang benar,

9 comments:

afifudinsohaini said...

payah gak nak bagi nak baik earning kat says tu..

Mimie said...

samalah dah metered pun iklan nih

AFNI said...

says tu pe? huhu. blogger baru cam afni xtau pape.

hana hadi said...

wah3 seronok dia noo...

puteri kasih said...

puteri pun dapat BE ni..dan telah di creditkan juga :)

Zaza Nizam said...

ada acc nauffnang tapi tak tau apa function.. tak tau mcmana nk earn ... :(

Nor Salmi said...

Tahniah! Tak banyakpun tetap rezeki tu..

thomas said...

harap2 BE akan datang melimpah2 ke sini.

Nurul Faiz said...

@hana hadi
mesti la. hehe. peace.

Nor Salmi : terima kasih.

Thomas : terima kasih. harap-harap macam tu la. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...