My Blog Giveaway



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Oleh kerana laptop masih di dalam proses baik pulih, Cikgu Faiz ingin mengambil kesempatan untuk menyertai giveaway yang ditag oleh kawan-kawan. Nak update nota pon tak dapat sebab laptop kecik ni pon ada problem jugak. Ni pon kira nasib baik dapat buka blog dan facebook. Tanpa membuang masa Cikgu Faiz nak join satu giveaway yang telah ditag oleh Wan Serious (serius ke? hehehe).


Klik banner kalau nak join juga...


Hadiah utama berupa wang tunai RM100 (bank in). Menarik kan. Kalau korang join tu pastikan ikut semua syarat-syarat yang diberi.


Tag : Hani, Sally, Sha, Trah dan Ieyla.




Yang benar,

10 comments:

Sally Yatiey said...

Thanks tag ;D

Sally Yatiey said...

& Goodluck ^_^

sahizatul sahimi said...

thanks tag cikgu faiz. nak join jugakkk!! :D btw, gud luck :)

hana hadi said...

menarik. nak tengok syarat dulu lah.. gud luck :)

.: iEyLa :. said...

thanks tag kak...
nnt kalau free sy join.. :)

trah zain said...

time kasih cg faiz (^___^)
lumayan tu,, gOOd luck ye..hehe...

jaakechik said...

RM100 cash? wow..lumayan giler hadiahnya... bestnya.. insyaALLAH ada masa jaa nk join gak nanti. btw, gud luck jugak utk cf yer...

Nurul Faiz said...

sama-sama dan terima kasih ye.
kalau ada rezeki tak ke mana :)

sHaRiNa eLyaNa said...

sha da join gak ehhe...gud luck CF

sHaRiNa eLyaNa said...

LAMBORGHINI CONTEST done

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...