15
Orang Memberi Komen

CPUV Bulan Februari 2013 | U Mobile



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.



Dah lama rasanya tak update tentang Nuffnang. Kali terakhir masa dapat earning CPC INI. Entri CPUV terakhir pula DI SINI. Belum pon tamat kempen Digi iPhone 5, nuffnang dengan bermurah hati memberi satu lagi CPUV untuk bulan Februari. Hehe. Seronok, seronok ^ ^
Terima kasih Nuffnang dan juga U Mobile !!






Kali ini kempen U Mobile - Broadband Promotion pulak. Kepada sesiapa yang nak tahu dengan lebih lanjut tentang promosi ini klik saja pada iklan yang tertera di blog ini ye. Oh ya, ini merupakan CPUV ke-6 sepanjang Cikgu Faiz bergiat aktif di dalam arena blogging. Hehe. Aktif la sangat kan. 


Kepada mereka-mereka yang nak tahu bagaimana Cikgu Faiz berjaya menawan hati pihak nuffnang untuk mendapatkan CPUV setiap bulan, boleh la baca DI SINI. Jangan lupa mention di cbox sekiranya anda telah menabung untuk blog ini ya ^ ^


Sekian.




Salam sayang,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
15 Comments

15 orang comel dah komen:

selipar putih said...

bestnya xpernah dapat lagi..

Saya Wann said...

Untungla CF dapat CPUV lagi...wann satu pun xdapat lagi..geram betul dengan nuffnang ni..aisshh.

Nurul Aini said...

Singgah sini balik..murah rezeki akak..tahniah.. ^____^

Sally Yatiey said...

Tahniah CF ;)
Murah rezeki ^_^ hee

Hanida Moss said...

tahniah cikgu faiz! hehe say x penah lagi laaa dptnye :p

BUNDA a.k.a KN said...

Tahniah!..

mrpolie said...

Tahniah... saya ni ntah bila lah nak dapat benda alah ni...

sHaRiNa eLyaNa said...

rezeki xkemana..tahniah CF

hana hadi said...

bila la hana nak dapat ni

NARDtheNERD said...

tahniah dear.
dulu2 kitorang panggil BE. hehe.

Rahmad Mat said...

wah tahniah.. aku tak menentu..kadang2 dapat kadang2 tidak..

intanfirdaus247 said...

kak intan cpuv belum ada lag..:(

Anonymous said...

tahniah..wah dpt be/
Leh belanja kak mimi.

http://mimi-moneyonline.blogspot.com

Jemput dtg.tq

puteri kasih said...

untuk bulan februari..puteri belum dapat lagi...hukkk :(

jaakechik said...

tahniah lagi seklai buat blog ding dang! murah rezeki cf dlm blogging ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...