Saya Dah Ubah Kedudukan Iklan Nuffnang



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Baru-baru ini Cikgu Faiz ada buat entri pasal CPUV. Lepas tu ada seorang akak ni komen yang berbunyi seperti...





Hehehe. Terima kasih kak Intan sebab prihatin dengan blog Ding Dang ni. Sebelum ni memang Cikgu Faiz letak iklan Nuffnang di bahagian kiri blog. Bila kak Intan kata susah nak baca sebab iklan tu mengganggu maka Cikgu Faiz terus mengambil inisiatif dengan mengubah kedudukan iklan tersebut di tempat asalnya dahulu iaitu di bahagian sidebar. Hehe. Harap lepas ni iklan tu tak kacau lagi pembaca-pembaca yang datang ke blog ini.


Kepada mereka-mereka yang rasa tak puas hati dengan blog ini bagitau je. Cikgu Faiz akan cuba sedaya upaya untuk memperbaikinya. Setiap komen dari pembaca semua amatlah dihargai.


Selamat membaca dan terima kasih ! ^ ^




Salam Sayang,

5 comments:

puteri kasih said...

kadang-kadang bila letak iklan statik pun menggangu pandangan juga terutamanya bila buka blog guna telefon :)

sHaRiNa eLyaNa said...

laptop kcil mmg mnganggu entry..eh nuff skg ni smua dia kuar..nak klik la hehe

selipar putih said...

oo sebelum ni cikgu letak iklan nuff floating ea?saya try gak nak buat camtu tak jai pulak.hehe

deno said...

kalau laptop kecil mg mengganggu.. dulu ada juga blogger yg tegur deno... pastu deno terus tukar :)

Slik said...

Saya tak puas hati, budak "Thanks for Reading" tu terlampau cute :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...