8
Orang Memberi Komen

Lirik | Cry Cry by T-Ara



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera


Hari keempat berada di kampung halaman. Ingat petang ni nak pergi berjalan ke Bukit Tinggi tapi memandangkan cuaca kurang baik maka terpaksa batalkan perancangan itu. Kita hanya merancang, tetapi Tuhan yang menentukan ^ ^. Tak keluar pon takpe, boleh online. Hehe. Berbalik kepada tajuk di atas, sejak kebelakangan ni ada la beberapa orang yang selalu bertanyakan tentang lagu di blog Cikgu Faiz ni. Rupa-rupanya ramai yang tak dapat nak tangkap melodi lagu ini. Hehe. Takpe. Semuanya akan terjawab sekejap sahaja lagi. Huhu.


Kalau korang nak tahu, ini merupakan lagu korea yang dinyanyikan oleh kumpulan popular korea T-Ara. Lagu ini bertajuk 'cry cry' atau dalam bahasa melayunya 'menangis menangis'. Huhu. Ala.. korang mesti kenal punya terutama adik-adik yang masih belajar tu. Biasa la orang muda zaman sekarang kan suka giler dengan k-pop. Hehe. Cikgu Faiz pon minat jugak tapi takde la fanatik. Ada la satu dua lagu yang best.




Inilah kumpulan T-Ara. Cikgu Faiz pon bukan kenal dengan diorang semua ni. Huhu. Main cari dekat google je. Jom layan lirik lagu ni dengan video klip sekali. Pause lagu dekat sebelah ni dulu -->




Hey, T-ARA

saebbal gan jangmi cheoreom
gashi gateun mallo nal jjireun neo, Oh Oh
neon machi munshin cheoreom
ji uryeo halsu rok gip ge paeyeo, Uh Uh

Cry Cry Can’t you see the music?
bulkkok cheoreom
tteugeob ge
You are my boy

Baby can’t you see that look in my eyes?
seulpeum e bbajin nae du nuneul bwa, Oh Oh
bulgeun taeyang boda deo tteugeob ge
sarang haetdeon nareul ullijima, Ah Ah

Let’s go
Break it! Come on Come on Yo
Make it! Come on Come on Yo
Take it! Come on Come on Come on

nan jungdok dwen geot cheoreom
geuriwo hago tto geuriwo hae
neon machi gamok cheoreom
ni ane nal gadwo beoryeot na bwa, Uh Uh

Cry Cry Can’t you see the music?
bulkkok cheoreom
tteugeob ge
You are my boy

Baby can’t you see that look in my eyes?
seulpeum e bbajin nae du nuneul bwa, Oh Oh
bulgeun taeyang boda deo tteugeob ge
sarang haetdeon nareul ullijima, Ah Ah

Let’s go
Uh Uh, Yeah
Let’s dance
Deep in your eyes

Baby can’t you see that look in my eyes?
seulpeum e bbajin nae du nuneul bwa, Oh Oh
bulgeun taeyang boda deo tteugeob ge
sarang haetdeon nareul ullijima, Ah Ah

jebal nareul tteona kaji mara
dora ondan ni mal midji anha, Oh Oh
bulgeun taeyang boda deo tteugeob ge
sarang haetdeon nareul ullijima, Ah Ah

Let’s go
Break it! Come on Come on Yo
Make it! Come on Come on Yo
Take it! Come on Come on Come on

T-ARA Time to love, shh!






Sumber. Tekan sini.


Salam sayang,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
8 Comments

8 orang comel dah komen:

Sally Yatiey said...

Saya tak minat K-pop ;D hee
Tapi pernah dengar nama kumpulan ni sebelum ni :D

Honey Yeo said...

lagu T-ara memang best,mcm day by day,don't leave..huhu,minatlah juga T-ara ini,tapi taklah fanatik ^^

xila dot said...

huyohhh fanatik x? sy xminat kpop...cuma minta 1 band je...cn blue! wee

intanfirdaus247 said...

first time ni kak intan dengar..:)

Nur Azieda said...

t-ara the best. Lagy don't leave, day by day n day and night pon best. #t-ara forever

Warna Warni Kehidupan said...

alamak.. tak kenal dan tak tahu hihi.. adakah aku dah jadi ahkak ahkak.. huuu tak remaja tol tak tau kpop ni kan..

Mimi Azirah said...

hehehe...xknl la...

Eca Dwinky Asha said...

xminat kpop lgsg..tpi bila hsemate dgr,lyn je la kpop ne..dari layan hsemate nyanyi dlm jamban...hahaha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...