9
Orang Memberi Komen

Untuk Follower Ke 1000



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Dua tiga hari ni mata mudah betul mengantuk. Mungkin sebab penat kot. Takpe la. Esok dah hari Jumaat. Boleh la rehat sikit. Tak sabarnya.. Hehehe. Hmm... kalau korang perasan, follower di blog ni dah mencecah angka 1k. Dah lama tapi baru sekarang dapat update tentang follower ke seribu ni ^ ^





Untuk pengetahuan semua, Nabilah ni merupakan rakan chatting Cikgu Faiz di astro@15. Hehe. Dulu-dulu Cikgu Faiz rajin jugak chatting dekat situ. Saja-saja je mengisi masa lapang. Huhuhu. Sekarang ni pon channel tu dah dimansuhkan kalau tak silap (rumah dah takde astro). Dekat situ la segala-galanya bermula dan Cikgu Faiz mula mengenali Nabilah atau lebih mesra dipanggil Nana. 


Kalau korang nak tahu, Nana ni kira macam pengedar produk Herbalife. Kalau ada sesiapa yang rasa nak dapatkan berat badan yang ideal tu dan berminat dengan Herbalife boleh la menghubungi beliau. Klik je nama Nabilah Azahari di atas tu. Jangan lupa follow sekali tau. 






Ini ada sedikit penghargaan untuk Nana kerana telah menjadi follower ke seribu ^ ^ Harap Nana sudi terima ye. In Shaa Allah esok Cikgu Faiz akan terus pos. Semoga ianya selamat sampai ke tangan Nana.




Salam sayang,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
9 Comments

9 orang comel dah komen:

Sally Yatiey said...

Tahniah2 :D hee

puteri kasih said...

tahniah...wah bestnyer siap ada hadiah lagi tu..hehe

Harith Iskandar said...

tahniah sbb dh capai 1000 :)

thomas said...

Wah!Follower yg ke 1000 dapat hadiah yg bestlah.

Nana Liena said...

congrats cikgu dah 1k dah..hehe... teruskn update blog..hehe..

trah zain said...

akak,,nak jugk,,hehe

Saya Wann said...

Tahniah pemenang :)

intanfirdaus247 said...

Tahniah faiz..:) rakan alam maya boleh menjadi sahabat baik..ALhamdulillah

Nabilah Azahari said...

auwwww saye menang keee? terharuuuuu! hahaha, memang kebetulan sungguih jadi follower ke 1000. alhamdulillah. thank you kakkkkkkk! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...