8
Orang Memberi Komen

Nak Tahu Pendapat Anda



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Hari keenam berada di kampung. Petang ni nak bertolak pulang ke Puchong pulak. Harap-harap jalan tak jam. Hehe. Sebenarnya entri ni sekadar nak bertanya tentang pendapat korang mengenai header baru di blog ni. Hehe. Okey tak? Tak pandai nak design lebih-lebih sebab tak reti dan tak kreatif. Huhuhu.





Setiap komen dan kritikan amatlah dihargai ^ ^


P/S : Sampai je Puchong nanti tak sabar nak update tentang aktiviti semalam. Hehehe. Tunggu ye.


iPhone pon boleh buat duit juga. Nak tahu? KLIK.


Salam sayang,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
8 Comments

8 orang comel dah komen:

puteri kasih said...

header yang sweet..romantik gitu ^_^ hehe

Mohd Fauzli said...

Ahaks.... Menarik dah tu, yang penting bahagia...

Mohd Fauzli said...

Nampak bahagia...

Norizan J said...

ohsem!.. tapi memula cam konfius napa dia kejap terbalik kejap oke hihi

intanfirdaus247 said...

ok header n...hehe

Sally Yatiey said...

Cantikkkkk. Sweet dan nampak bahagia ;D hee

fyna said...

suka header sis... pewwitt...romantik ^_^

Shida Radzuan said...

alahai comel kak faiz ngn encik suami :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...