Nak Tahu Pendapat Anda



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Hari keenam berada di kampung. Petang ni nak bertolak pulang ke Puchong pulak. Harap-harap jalan tak jam. Hehe. Sebenarnya entri ni sekadar nak bertanya tentang pendapat korang mengenai header baru di blog ni. Hehe. Okey tak? Tak pandai nak design lebih-lebih sebab tak reti dan tak kreatif. Huhuhu.





Setiap komen dan kritikan amatlah dihargai ^ ^


P/S : Sampai je Puchong nanti tak sabar nak update tentang aktiviti semalam. Hehehe. Tunggu ye.


iPhone pon boleh buat duit juga. Nak tahu? KLIK.


Salam sayang,

8 comments:

puteri kasih said...

header yang sweet..romantik gitu ^_^ hehe

Mohd Fauzli said...

Ahaks.... Menarik dah tu, yang penting bahagia...

Mohd Fauzli said...

Nampak bahagia...

Norizan J said...

ohsem!.. tapi memula cam konfius napa dia kejap terbalik kejap oke hihi

intanfirdaus247 said...

ok header n...hehe

Sally Yatiey said...

Cantikkkkk. Sweet dan nampak bahagia ;D hee

fyna said...

suka header sis... pewwitt...romantik ^_^

Shida Radzuan said...

alahai comel kak faiz ngn encik suami :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...