Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Hari kelima berada di kampung. Esok dah nak balik Puchong. Huhu. Terasa macam sekejap je masa berlalu pergi. Takpe. Bulan tiga ni ada cuti lagi. Hehehe. Okey, malam ni Cikgu Faiz nak join satu giveaway yang terbesar di alam ni. Hehe. Tengok banner di bawah ini dan klik jika korang nak join sekaki ^ ^




Kepada yang berminat untuk menyertai pastikan korang ikut semua syarat-syarat yang telah ditetapkan. Kalau ada yang tertinggal maka secara automatiknya penyertaan akan dibatalkan (pandai-pandai je). Huhu. Ini kerana pemilihan pemenang adalah lebih kepada peserta yang tidak meninggalkan syarat-syarat ^ ^. Jom lihat senarai hadiah-hadiah yang bakal dimenangi oleh para pemenang.



Hadiah-Hadiah yang bakal pemenang terima adalah :

Topup RM5 (celcom/maxis/digi) x 32 pemenang (cikgu fizi)
Bizcard (4box) x 2 pemenang (fizgraphic.com)
sticker x 5 pemenang (aimancool.com)
Button badge x 5 pemenang (duniashida.com)
T-shirt Blogger x 2 pemenang (kisahemasputih.com)


Siapa yang bakal Menerima Hadiah Menarik ini? :

Top Referrel x 1 (BizCard 2box)
4 Pemenang Utama Berdasarkan entri dan blog
Topup + BizCard 2box
Topup + Sticker
Topup + Button Badge
Topup + T-Shirt Blogger


Selebihnya menggunakan random yang bertauliah dan adil 

Topup RM5 x 28 pemenang
Sticker x 4 pemenang
Button Badge x 4 pemenang
T-Shirt x 1 pemenang


Total Hadiah sebanyak = 42 (jika peserta melebihi 300++ hadiah akan digandakan). Menarik kan? Jadi, tunggu apa lagi? Sertainya sekarang!


Tag




Salam sayang,

13 comments:

fyna said...

hebat2 kan hadiahnya sis ^_^

puteri kasih said...

good luck cikgu...bila menang nanti jangan lupa share hadiah ngan puteri tau ...hehe

Sally Yatiey said...

Thanks tag saya ^_^
Dah join kat blog contest/GA tadi ;D
GA ni menarik :D

deno said...

good lcuk akak :) insyaallah nanti deno join, time kasih ajak deno tadi..:)

intanfirdaus247 said...

selamat bersegmen faiz..:)

Shida Radzuan said...

gudLuck kak faiz :)

Saya Wann said...

Good Luck CF..Sori xsempat nak join lagi..wann sibuk skit :)

MawardiYunus said...

Salam..gud luck ya.. saya pon join segmen ni jugak :) http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Farah Shahirah said...

gud luck!
dari segmen yang sama :)

http://www.farahshahirah.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Farah Shahirah said...

gud luck!
dari segmen yang sama :)

http://www.farahshahirah.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Farah Shahirah said...

gud luck!
dari segmen yang sama :)

http://www.farahshahirah.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Seneorita Baharin said...

Salam ..dr segmen yang sama..bw n follow here..Good luck eyh! ^____^

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...