8
Orang Memberi Komen

Durian Crepe Memang Sedap



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Setelah sekian lama bersabar, akhirnya dapat juga Cikgu Faiz merasa makan durian crepe yang sedap tu. Sebenarnya ini kali kedua Cikgu Faiz dapat merasa makanan ni. Hehe. Kali pertama hari tu dibelikan oleh Encik Suami tapi masa tu tengah sibuk mengemas bagasi untuk pulang ke kampung jadi tidak dapat menikmati kesedapan durian crepe. Makan macam tu je. Tak puas. Hihi.


Nampak tak durian crepe? Hehe.


Semalam masa nak jemput Faqih dari taska singgah carrefour sekejap untuk beli durian crepe ni. Hehe. Nasib baik ada. Satu pek tu harganya RM12. Rasanya memang sedap. Macam nak beli lagi je. Hehehe. Untuk pengetahuan semua, Cikgu Faiz ni memang hantu durian. Masuk je sebiji durian crepe ke dalam mulut, hmmm... sedapnya... Alhamdulillah.. ada juga rezeki Cikgu Faiz nak makan durian crepe.Bersyukur sangat-sangat sebab tak kempunan. Huhuhu. Sekian.


HOME SWEET HOME


Yang benar,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
8 Comments

8 orang comel dah komen:

Cik Yaya said...

amboi..mkana dgn apa tu..huuuu
crepe ni sedap mkan bila kua dri freezer..mcm mkn askem.nyummy.. ^,^

Nurul Faiz said...

@Cik Yaya
yup! Akak dah try, tapi tak tahan sejuk. hehe. Biasa keluar dari freeze lepas tu biarkan sekejap then baru makan. Yummy sangat. Cair di mulut.

puteri kasih said...

yummy...rasa macam esok nak gi beli..hehe

Sally Yatiey said...

Tak pernah makan durian crepe..
Tempat saya tak ada ;) hee

intanfirdaus247 said...

salam cikgu faiz..maaf lama tak terjah..ckg faiz sihat?? hope semua sihat ya..sedap durian crepe ni

deno said...

durian crepe mmg sedap.. deno baru je rasa bln 12 tahun lepas.. mmg best!:)

Harith Iskandar said...

sdap ke crepe tu?sy prnh mkn xsedap la..agaknyer time tu durian dh lama kottt :/

hana hadi said...

hana dah makan durian crepe.hehe tapi durian xsedap. masam2 sikit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...