7
Orang Memberi Komen

Follower ke-1111



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Hari ni ada mesyuarat PIBG. Lega semuanya dah selesai. Balik rumah tadi sempat jugak tertidur sebab mengantuk sangat. Okey la. Sekarang ni Cikgu Faiz nak review follower blog ini yang ke 1111. Cantikkan nombor tu ^ ^ Siapakah gerangan yang bertuah itu?




Tara !! Inilah dia follower nombor cantik 1111. Siapakah dia?? Adakah anda orangnya?

v

v

v

v

v



Klik banner di atas ni...



Dia adalah....... Aini Zakaria. Tahniah dan terima kasih sebab sudi follow blog Cikgu Faiz yang serba kekurangan ni ^ ^ Aini merupakan blogger dari Pahang dan berumur 21 tahun. Kalau korang tengok blog Aini ni kemas je dan semestinya cantik ! Oleh kerana Aini telah berjaya mencuri hati Cikgu Faiz dengan menjadi follower ke-1111, maka dengan ini Cikgu Faiz telah meletakkan banner Aini di sidebar sebagai tanda penghargaan ^ ^ Nanti senang la Cikgu Faiz nak terjah.





Kalau korang nak berkenalan dengan Aini Zakaria boleh la klik pada banner blog di atas tu. Sambil tu boleh follow sekali ^ ^


EARTH HOUR


Salam sayang,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
7 Comments

7 orang comel dah komen:

miss fluffy said...

1111...cantik number..hehe

Sally Yatiey said...

Tahniah buat follower ke-1111 ^^

puteri kasih said...

wah tahniah cikgu dan tahniah kepada follower yang ke 1111 ^_^

Nurul Aini said...

Waa..terharunya..tak sangka saya di review..Terima kasih kak. Terima kasih juga pada akak sebab sudi follow dan singgah blog kerdil saya tu..Tanpa akak, tiadalah saya..hehe.. ^______^

p/s: Saya pun nak letak banner akak di blog saya lah.

Mas Zull said...

assalamualaikum...tahniah2 yer...;)

jaakechik said...

tahnaih, wahh followers makin bertambah hari demi hari ya...tahniah2x...

deno said...

wah.... makin ramai tuuu... tahniah akak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...