6
Orang Memberi Komen

CPC Nuffnang Naik Lagi



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Hari ketiga berada di kampung sempena cuti Tahun Baru Cina. Cikgu Faiz baru je balik dari Karak, rumah saudara. Saje je jalan-jalan ke sana. Nak tau, hari ni pon jalan nak ke Bentong menuju ke Raub masih jam tapi tak teruk sangat. Lepas tu nak balik ke KL pon jam jugak. Kalau jalan dah jam tu tak payah la nak memotong. Tetap lambat jugak. Huhu. Tadi la Cikgu Faiz nampak satu kereta ni yang beria-ia memotong kenderaan di hadapannya padahal jalan dah memang jam. Kadang-kadang tak faham dengan perangai segelintir pemandu ni. Okeylah, lupakan pasal pemandu tak berhemah tu. Sekarang ni Cikgu Faiz nak update akaun Nuffnang. Hehe.






Pagi tadi bersemangat betul nak tengok akaun Nuffnang. Hehe. CPUV i-Phone masih berjalan manakala earning untuk CPC pon masyuk. Syukur Alhamdulillah. Kalau korang tengok gambar di atas, itu merupakan earning Cikgu Faiz untuk minggu lepas. Terima kasih kepada yang sudi klik ye ^ ^. Terkejut jugak tadi sebab selalunya earning CPC tak sebanyak ini. Inilah yang dikatakan rezeki. Ala... korang mesti dapat lagi banyak kan?? Hehe. Apa pun terima kasih nuffnang ! Sekian.




Salam sayang,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
6 Comments

6 orang comel dah komen:

Sally Yatiey said...

Tahniah :) hee.

UA said...

Bestnya nuff dia. Hehe.
baru perasan blog ni xde scroller :)

Mohd Fauzli said...

Wah bestnya, ada tips tak nak dapat ads cpuv tu erk... Blog saya lom dapat lagi...

Mohd Fauzli said...

Wah bestnya... Ada tips tak camner bak dapat iklan cpuv tu ?

puteri kasih said...

moga cikgu terus dimurahkan rezeki :)

sHaRiNa eLyaNa said...

wah tahniah CF !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...