10
Orang Memberi Komen

Banner Baru Di Blog DingDang



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Dah lama Cikgu Faiz berangan nak buat banner guna photoshop. Hehe. Kalau sebelum ni banner di blog ni tersangat la simple sebab masa tu Cikgu Faiz tak berapa pandai nak godek-godek. Itu pon belajar buat dari satu blog tu. Dah lupa blog siapa tapi guna photoscape je masa tu. Takpe. Biar bertambah sikit ilmu mengedit ni. Hehehe.


Kalau korang lihat di bahagian sidebar, Cikgu Faiz dah tukar banner yang baru ni. Hehe. Teruja sungguh rasanya. Inilah hasil tangan Cikgu Faiz buat banner blog menggunakan photoshop yang susah tu ^ ^ Tapi kan, Cikgu Faiz ada sedikit kemusykilan... Kenapa banner yang Cikgu Faiz letak di sidebar ni kabur ya? Itu saja kemusykilannya. Hehehe. 



Banner baru ^ ^



Banner lama ^ ^


Apa pendapat korang mengenai kedua-dua banner di atas? Lupa pulak nak bagitau yang Cikgu Faiz belajar buat banner ni di blog Lyssa Faizureen.




Salam sayang,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
10 Comments

10 orang comel dah komen:

NurulFHMT ◕‿◕ said...

cantik,ada love-love lagi!hee~

deno said...

cantik2 :)

Sally Yatiey said...

Cantik banner baru ^_^

Hanim Irsyad said...

cantik! mihmih

Cikgu Fikri said...

wah!! ada banner baru! siap ada love2 yg boleh gerak lg tu! huhu :)

zahidahwahid said...

banner baru cantik....

sygana said...

Salam ukhuwah...
Saya baru je masuk blog yang cantik ni..saya pun banyak belajar daripada blog Lyssa Faizureen..:)

Nora Karim said...

Hihihi.. comei2.. nanti dah lama2 mesti lg mengancam!

Izza Sakura said...

Wah cntik.maz pun tga usya2 bt bnner guna photoshop tp tk phm2 jg last2 gne photoscpe je

Shida Radzuan said...

wahhh cunn banner baru dia hehee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...