5
Orang Memberi Komen

Lima Entri Paling Popular



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Dah lama Cikgu Faiz nak buat entri pasal 'Popular Posts' di blog ini. Akhirnya tercapai jua. Hehe. Popular posts ini merupakan entri yang paling ngetop yang selalu dibaca oleh pembaca di luar sana. Agaknya apa entri popular di blog Ding Dang ini ye. Jom lihat sama-sama gambarajah di bawah ini.




Haaa... itu dia lima entri yang terhangat di blog Ding Dang ni. Agaknya apa yang membuatkan pembaca-pembaca di luar sana tertarik dengan entri itu ye?




Suka betul pembaca dengan lagu Lompat Si Katak  Lompat ni ye. Walaupun tanpa video pembaca macam berminat untuk membaca lirik lagu ni seterusnya menyanyikan lagu tersebut. Mungkin sebab ada kitaran hidup katak di bawahnya. KLIK UNTUK VIEW.


Kalau korang nak tahu lebih lanjut lima entri yang popular tu cari je di sidebar 'popular posts' tu. Sekian.


SAYANGI ALAM SEKITAR


Yang benar,


Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
5 Comments

5 orang comel dah komen:

sHaRiNa eLyaNa said...

lagu budak2 hehe..top jg kan hehe

sHaRiNa eLyaNa said...

done nutri

Mimi Azirah said...

lagu nih popular di kalangan kanak kanak tau

Sally Yatiey said...

Hee. Best lagu ni ;)

Puteri Hana said...

dulu pernah jugak google lagu tu..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...