Sabtu Ahad Exam | Hannani Kena Tinggal



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

03 Januari 2014

>>Handphone Giveaway<<


Esok pagi-pagi dah kena gerak ke Universiti Pendidikan Sultan Idris. Ada exam dua paper. Satu paper bermula pada jam 9.00 pagi dan satu paper lagi jam 2.30 petang. Harap-harap esok dapat soalan objektif. Senang sikit nak tembak. Huhu. Cikgu Faiz tak baca buku sebab buku ada di Puchong. Encik Suami tak jumpa pulak buku tu. Aduiyai. Sabar je la. Jumaat lepas pon exam pulak pon tak baca buku. Dapat je soalan terkejut beruk sebab soalan esei. Huhuhu. Rasa macam nak keluar je dari bilik peperiksaan tu. Last last jawab je la mana yang ingat. Itu pon tak tahu betul ke tak. Redah jer. Janji jawab :p






Hari Ahad pulak ada satu paper lagi bermula jam 9.00 pagi. Lama betul nak tunggu cuti semester ni. Esok lusa jugak Hannani akan ditinggalkan bersama atok dan nenek begitu juga Faqih. Faqih tu takpe la sebab dan besar. Hannani ni baby lagi terasa sayu nak tinggalkan dia. Huhu. Takpe la. Nanti pon akan kena tinggal jugak sebab Cikgu Faiz nak pergi kerja. Hmmm.... 


<KLIK SEKALI JER>


Yang menaip,

8 comments:

QA's ~ mamapapa said...

gud luck cikgu faiz...semoga maju jaya :))

puteri kasih said...

selamat menjawab soalan exam nanti. Buat yang terbaik yer CF :)

Mimi Azirah said...

Alahai siannya hanani kena tggal ye...pe leh wat kan..de exam

Zana Hassan said...

alololo tomeynya..boy ke girl ni kak?
zana lahir 6/11/14

jaakechik said...

Salam CF... lama jaa tak BW.. mohon maaf, sibuk ya amat wehh... mohon keampunan ok... hiks!

btw, semoga result exam nanti CF boleh dpt yg terbaik... hehehee... comelnya hanani... cute!

Sally Yatiey said...

Goodluck CF ;)
Comelnya Hannani ^_^

Azhafizah Md Nor said...

pengorbanan ni kak..sabar ye and good luck untuk exam :)

Hafiza AizZawa said...

kiut nye hannani tido..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...