Membeli-belah Untuk Hannani



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Isnin . 27 Januari 2014

>>Handphone Giveaway<<


Hari ni Cikgu Faiz sudah berada di Puchong. Malam semalam baru sampai. Hehe. Teruja giler nak balik ke Puchong sebenarnya. Iyalah... masa balik kampung Bentong tahun lepas bertiga, tup tup balik ke Puchong semula dah berempat. Hehe. Mana taknya seronok dengan kehadiran orang baru di dalam keluarga Cikgu Faiz ni. Syukur alhamdulillah :)


Dua bulan duduk di Bentong dan dua minggu di rumah mertua. Lama betul Cikgu Faiz bercuti. Hehe. Pertama kali cuti bersalin tiga bulan. Masa Faqih dulu takde lagi cuti tiga bulan ni. Hehe. Tapi kan walaupun cuti lama bukan dapat pergi shopping pon. Huhu. Cikgu Faiz cuma shopping dalam talian aje. Jadi la kan nak lepas gian shopping. Hihih.. Dua minggu lepas Cikgu Faiz ada beli baju yang hot sangat untuk baby zaman sekarang ni iaitu baju romper. Beli kat instagram aje. Memang rambang mata dibuatnya. Disebabkan Hannani masih tiada koleksi baju romper jadi Cikgu Faiz belikan untuk dia.




Comel tak? Hihi. Cikgu Faiz beli sebab corak polkadot tu. Yang ni romper lengan pendek aje. Lepas ni nak usha seluar legging pulak. Boleh digayakan dengan romper ni. Harga 1 set romper ni RM29 + RM6 bagi kos penghantaran. 1 set ada 3 helai. Cikgu Faiz beli saiz 9 bulan untuk Hannani. Hihihi.




Muat jugak Hannani pakai baju ni ye. Hihi. Tak payah nak tunggu dia masuk 9 bulan. Semangat la katakan. Baju yang Hannani pakai tu agak kecil sedikit berbanding yang lagi 2 helai tu. Jadinya Cikgu Faiz pakaikan yang tu dulu. Kaki kena tutup dengan selimut sebab seksi. Hehhe. 


Ni instagramnya mamas_munchkin. Selain pakaian baby, ada jugak mainan baby, alat pengepam susu badan, telekung kanak-kanak dan macam-macam lagi la. Selamat membeli-belah !!


Jom menang hadiah --> KLIK


Yang menaip,

10 comments:

Huny eda said...

jemput join ga saya..support blog lain
http://hunyieda.blogspot.com/2014/01/giveaway-santai-hunyeda.html

Ainim Suju said...

comel je baju tu

ZazaMyMoon said...

zaman sekarang mmg rambang mata dibuatya bila tgk baju2 baby.. gerammmsss hehe

husna zahidi said...

wahh..hannani ada baju baru.. hehehe..semangat dya..

Mimi Azirah said...

Cantiknya baju hannan

:: My BeAuTiFuL wOrLd :: said...

comelnye baju polkadot tu :)

Zara Nurhaidah said...

alahaiiii..comel nya Hanani ni ! ^^

puteri kasih said...

comel baju tu..lebih comel bila Hannani yang pakai :)

ezyra daniel said...

comel je baby pakai..hehe teringin jugak la nak beli..haha tp takde anak lg :P

Hafiza AizZawa said...

tembamnye pipi dia.. comel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...