6
Orang Memberi Komen

Baca Novel Sambil Jaga Hannani



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Ahad . 26 Januari 2014

>>Handphone Giveaway<<




Dah lama betul tak baca novel. Dua hari lepas terjumpa novel ni dalam rak buku. Apa lagi memang happy sangat la sebab takde kerja nak buat. Laptop pulak takde. Huhu. Cikgu Faiz masih di rumah mertua itu sebabnya agak bosan sedikit. Hehe. Sambil jaga Hannani yang selesema tu Cikgu Faiz baca novel ni. Baru baca suku muka surat tapi rasa best sangat jalan ceritanya. Nanti Cikgu Faiz review yer. Tunggu habis baca dulu okey ^ ^




Malam semalam nak dekat pukul dua pagi jugak tido sebab jaga Hannani. Kesian dia hidung tersumbat. Kadang-kadang terjaga sekejap tapi lepas tepuk dan pangku dia tido semula. Hari ni Hannani asyik bersin dan keluar hingus je. Alhamdulillah sekarang ni dah okey sikit. Mudah-mudahan cepat la kering selesema Hannani tu. Risau sangat bila hidung dia tersumbat sebab dia tak pandai nak bernafas. Cikgu Faiz tak pergi klinik pon cuma sapu kunyit hidup dekat batang hidung dia je. Itu petua orang-orang tua. Alhamdulillah mujarab jugak :)


Gambar Hannani dekat atas tu diambil masa kena selesema ni la. Hihi. Masa tu tengah siap siap nak mandikan dia. Punya la suka bila Cikgu Faiz bukak baju, sarung tangan dan barut. Gelak besar pulak tu. Huhuhu. Suka sangat bila nak mandi. Hihihi.


p/s : berat terkini Hannani masa cucuk dua bulan hari tu 5.1kg




Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
6 Comments

6 orang comel dah komen:

Amang Berangas said...

Comel kali tu..moga sihat your baby.

Abak Lorong Cinta said...

Wah.. tomeinya.. gd job

ZazaMyMoon said...

semoga cepat baik yer Hannani..kesian kalau anak2 ni tak sihat.. emak2 mmg akan susah hati :)

Sally Yatiey said...

Comelnyaaaaa ^_^ hee
Novel tu macam best ;D

puteri kasih said...

comelnyer Hannani gelak camtu :)
CF, dah habis baca nanti jangan lupa buat review :)

Mimi Azirah said...

Sy skang nih bce novel the wedding breaker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...