6
Orang Memberi Komen

CPUV | Caltex Journey Card



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Jumaat . 17 Januari 2014

>>Handphone Giveaway<<


Rindu betul nak update blog ni. Lain macam je rasa bila tak dapat nak menaip. Apa nak buat, Cikgu Faiz ada di rumah mertua pulak. Laptop Encik Suami bawak balik jadi terpaksa menahan rasa hati nak update. Huhuhu. Alhamdulillah, setelah 17 hari berada di tahun baru 2014 ni Cikgu Faiz baru je dapat CPUV terbaru untuk tahun baru ni. 




CPUV ni baru masuk semalam. Terima kasih yang tidak terhingga kepada Caltex Journey Card. Tidak lupa juga terima kasih kepada nuffnang. Sayang sangat dekat nuffnang tau. Hehe. Tak sabar nak cashout kali yang kedua ^ ^ Jangan lupa klik klik iklan Cikgu Faiz ye. Terima kasih :)




Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
6 Comments

6 orang comel dah komen:

NinaAz said...

syoknya... nina punya utk 2014 kosong..kosong.. hukhuk. bilalahhh nuffnang nk bg nih :(

nuyui a.k.a miss YUI said...

bestnya..yui lom dpt lg utk tahun ni..

huny madu said...

Tahniah.. saya x dapat pon cpuv ni, nuff ssh bagi cpuv baru la skang nih..

Dzureen Darwis said...

ye saya jumpa caltex di sidebar dan telah melawat hehe ikea pun saya singgah juga. hehe singgah dzureendarwis.blogspot.com

ikhwan yusuff said...

tahniah CF....nsnti keluar blh tlg klik kan...:DD

Mimi Azirah said...

Tahniah faiz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...