13
Orang Memberi Komen

Giveaway Birthday Azhafizah



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Sabtu . 18 Januari 2014

>>Handphone Giveaway<<


Ehem ehem... ni nak promote sikit. Kepada sesiapa yang nak blognya diedit cantik cantik dan comel, anda boleh mendapatkannya secara PERCUMA !! Caranya mudah sahaja. Korang hanya perlu join satu giveaway ni. Nak tahu dengan lebih lanjut klik saja banner yang besar gedabak dekat bawah ni. Hehe.




Sila ikut semua syarat-syaratnya okey. Senang sangat. Menariknya semua yang menyertai giveaway ni akan dapat hadiah jugak. Nak tahu apa hadiahnya?? Klik banner dekat atas tu ye. Giveaway ni bersempena dengan hari lahir Fiza yang akan menjelang pada bulan Februari ni. Jadi apa tunggu lagi? Jom join beramai-ramai sekarang. Sekian.




Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
13 Comments

13 orang comel dah komen:

Dzureen Darwis said...

goodluck :)

Sobri Yaacob said...

wow..bleh joint..
bkn snang nak mintak org edit blog free klau menang ;)

ikhwan yusuff said...

gud luck!

Azhafizah Md Nor said...

Assalamualaikum..Terima kasih join kak.All the best.Wallpaper dah send via email. :)

deno said...

good luck sis :)

ZazaMyMoon said...

All the best cikgu Faiz.. kita pun join GA ni :)

ZazaMyMoon said...

All the best cikgu Faiz.. kita pun join GA ni :)

puteri kasih said...

good luck CF :)

Free Just 4 U said...

Singgah...dari segmen yang sama

ummiaisys said...

salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..done follow you..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

Oshin Kecik said...

oshin menyinggah kejap....

good luck !!!

http://gurlgemini.blogspot.com

Budu Bilis said...

Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

fiqah hamed said...

Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
Good luck dan selamat bersegmen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...