0
Orang Memberi Komen

baby Faqih membebel.


Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

0
Orang Memberi Komen

AKU SUKA TGK CERITA KOREA.






Inilah antara cerita-cerita korea yang aku suka tgk. Cerita korea memang tak jemu ditonton berkali-kali. Cerita yang paling aku suka 'My Girl'. Cerita ni memang kelakar sgt. Sedih pon ade jugak. Pendek kate cerita ni mamang best.

Cerita lain yang aku suka tgk 'Full House'. Cerita ni pon kelakar dan heronya pon hensem sgt. Hihi... Juga ada unsur sedih dan persahabatan yang dikhianati.

Sassy Girl - Chun Hyang pon aku suka tgk. Dan cerita yg paling sedih Stairway To Heaven. Cerita ni sedih giler... Last skali heroinnya mati....
Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

0
Orang Memberi Komen

BIRTHDAY

Agak ramai yg wish birthday aku hari ni. Hati aku sedikit terubat dengan ucapan2 darpd kwn2 aku. Teringat pula ketika emak aku mengadakan sambutan hari jadi aku yg ke 21 dulu. Bestnye masa tu. Mak tempah kek blueberry.. Kek tu sedap sgt. Pastu mak masak mi kari rasanya. Aku pon dah tak ingat menu2 masa tu. Tapi semuanya memang sedap. Kalau mak yg masak mmg sedap punye. Mak jemput kwn2 mak meraikan hari jadi aku. Wat makan2 je. Takde la sampai tiup2 lilin. Malu la nak tiup2 lilin depan org ramai. Bukannya budak kecik lagi. Huhu.

Masa tu takde la byk sgt aku dpt hadiah. Ada sorg kwn mak bg aku bedak jenama apa tah. Pastu dapat duit, dpt hiasan yg ada muzik. Lagi dah tak ingat. Masa tu ada Kak Yana skali. Tu la sambutan hari jadi yg tak dpt aku lupakan sbb yg lain aku tak ingat. Teruk btl aku mcm org hilang ingatan.
Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

0
Orang Memberi Komen

makan...

mlm ni rs lapar pulak. lepas selesai memicit kepala ayahanda, aku dan adik aun menuju ke dapur utk memasak. kemudian diikuti oleh adik lala. menu mlm ni ialah nasi putih, telur dadar, smbl ikan bilis, ayam goreng dan udang goreng. walaupun lauknya terlalu simple tetapi kalau dah lapar tu belasah je la. janji perut kenyang. ok la yea. nak pegi mamam dulu. daaa......
Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...