0
Orang Memberi Komen

Video Ladap Taman Negara



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Ahad . 19 Mac 2017


Susulan daripada entri  >>Ladap Di Taman Negara<< sebelum ini. Kali ni dalam bentuk video pula kerana entri sebelum ni gambar tak banyak dapat upload. Kalau nak tengok video ni pastikan korang pause dulu lagu dalam blog ni. Caranya cuma tekan pada kotak kecil di bahagian atas sebelah kiri tu yang ada perkataan PAUSE HERE. Tekan aje kotak tu ye. Selamat menonton.




Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
0 Comments

0 orang comel dah komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...