2
Orang Memberi Komen

Syukur Alhamdulillah... Bab 1 dah selesai...

Assalamualaikum.


Leganya rasa hati ini sebab assignment Falsafah sudah dihantar kepada pensyarah. Perasaan lega selepas menghantar assignment sama macam perasaan selepas terkentut. Rasa lega giler. Hahaha . Cikgu Faiz rasa happy sangat ni sebab assignment yang paling susah dah selesai. Tapi kan, ada sedikit perasaan gusar jugak sebab ada sikit lagi yang Cikgu Faiz tak jawab. Apakan daya... Cikgu Faiz dan tak boleh berfikir dengan tenang lagi untuk menjawab tugasan ni. Adoi. Apa-apa pon Cikgu Faiz harap markah akan okey la hendaknya. Huhuhu . Amin... 





Lepas ni boleh la Cikgu Faiz fokus pada tugasan yang lain pulak terutamanya blog ini. Hehehe 




With ..,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
2 Comments

2 orang comel dah komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...