4
Orang Memberi Komen

Tak Dapat Nak Follow



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Hari ini selesai sudah aktiviti sukaneka untuk murid-murid Prasekolah. Lega sikit rasanya. Esok ada sesi bergambar pulak. Harap-harap semuanya akan berjalan lancar. Bila dah lama tak berblog ni rasanya ada je yang tak kena. Entah la. Tadi Cikgu Faiz nak la follow blog kawan-kawan yang dah bersusah payah follow blog Cikgu Faiz ni, tapi tak tahu la kenapa keluar seperti gambar di bawah ni.




Cikgu Faiz pon tak faham dan tak tahu nak klik apa. Huhu. Ada sesiapa yang boleh tolong tak?


Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
4 Comments

4 orang comel dah komen:

Norhasniza Khalid said...

mama nak tolong tapi tak fhm.. klik kat kotak jerit tu keluar cam tu ye cikgu?

hana hadi said...

hana pernah jadi mcm ni. lama dah..hana biar je.. entah berapa hari lepas tu baru ok balik

intanfirdaus247 said...

huhu..tak tau juga la kak intan cemana nak buat..sorry ya faiz kak intan baru singgah

Nina Najwa said...

nina pon br ingt nk tye cikgu tp.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...