Pelik Tetapi Benar | CPUV Sony Xperia Z1



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Hari tu Cikgu Faiz ada update entri tentang CPUV Sony Xperia Z1. Boleh baca di entri [SINI]. Yang peliknya hari ni bila Cikgu Faiz check akaun nuffnang tiba-tiba ternampak CPUV yang sama tapi tarikhnya hari ini. Err... korang faham tak apa yang Cikgu Faiz cuba sampaikan? Huhu. Senang cerita tengok je la gambar di bawah ni.






Hari ni tup tup earning CPUV tu jadi 0.00 sen daripada 0.03 sen. Hehe. Agaknya kenapa boleh jadi macam tu ye? Tapi Cikgu Faiz tak ralat sangat sebab earningnya tak sampai 0.05 sen. Siapa pernah kena macam ni? Alhamdulillah CPUV yang lain semuanya berjalan lancar. CPUV yang tak naik-naik tu pon dah kredit. Hehe. Sekian.




Yang menaip,

12 comments:

thomas said...

kalau banyak mcm ni kenalah rajin blog walk

Noor Mala Shahar said...

bagus tu...

menabung INTI

Mimi Azirah said...

Smela kite...cpuv sony sblm nih 0.24 td check jd 0.07

Mimi Azirah said...

Smela..sy pny dr 24 sen jd 7sen

puteri kasih said...

tak pernah pula kena macam ni..mungkin teknikal error je kot :)

Niesa said...

niesa plak xtau sgt pasal CPUV ni..hihi..

ZazaMyMoon said...

huhu jeles bila org lain dpt CPUV.. blog zaza oct cuma dpt 3 je.. lps tu nov langsung tak ado..
nway congrats CF =))

huny madu said...

Xpenah kena macam tu pulak, cuba cikgu tanya kat nuff. Mungkin ada kesilapan kat situ

Cikgu Norazimah said...

bestnyer banyak dapat CPUV, untungla..at least dapat gak kan? CN ni boleh dikira berapa kali dapat cpuv ni..huhu

roslita thalib said...

wah,, makin bertambah CPUV. tahniah :) macam mana lah nak dapat CPUV banyak2 ea

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum, Eraz kurang arif pasal ni..

http://www.erazfadli.com/2013/11/siapa-yang-sudi-beri-link-blog.html

Mama Darwiish said...

Pernah alami hu..hantar tiket kt nuff..nanti dia bg reason sok lise ok la...die main geli2 kat blog kite ye hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...