5
Orang Memberi Komen

CPUV | INTI Cycle 1 Degree Campaign



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Alhamdulillah, sekarang sudah berada di tanah tumpahnya darahku. Mana lagi kalau bukan Bentong, Pahang. Hari ni jenguk akaun nuffnang macam biasa ternampak satu lagi CPUV terbaru. Yeah, bulan November baru je menjengah tapi nuffnang tersangat la bermurah hati dengan memberi CPUV. Terima kasih yer nuffnang.





CPUV kali ni datangnya daripada INTI Cycle 1 Degree Campaign. Harap-harap dapat bertahan lama di blog Cikgu Faiz ni. Kalau korang ternampak tu jangan malu-malu untuk klik yer. Cikgu Faiz sangat menghargainya ^ ^ Mention sekali okey. Sekian sahaja laporan untuk hari ini dan selamat bercutiiiiiiii !!!!!!




Yang menaip,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
5 Comments

5 orang comel dah komen:

Mimi Azirah said...

wah dpt cpuv/be lg...tahniah3

ZazaMyMoon said...

Tahniah cikgu faiz.. senang2 je dpt CPUV kann... ;)

puteri kasih said...

untuk bulan nov, puteri belum dapat lafi. tahniah cikgu :)

Elih Japahar said...

Wah, tahniah ye..:)

Niesa said...

bestnye dpt cpuv lagi..byk lak blogger dpt cpuv bln 11 ni..niesa je xde msk..sobsob...apa2 pn tahniah! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...